Met Santos toerfietsen kunt u lange fietstochten maken, dagelijks mee naar het werk fietsen en af en toe mee op vakantie nemen.

Santos toerfietsen kenmerken zich door hun veelzijdigheid. Monteer voor- en achterdragers en je vervoert daar – zonder problemen – twintig, vijfentwintig kilo bagage mee.

Trekking Lite

De lichte toerfiets met reisambities

De sport-coupé onder de Santos fietsen. We hebben bij dit model niet alleen de afwerking naar een veel hoger niveau getild, maar ook veel energie gestoken in een laag gewicht. Daarnaast hebben we gewerkt aan een brede inzetbaarheid.

Travel Lite

Een superchique alleskunner

De Travel Lite is een ideale toerfiets waarmee je veel gaat fietsen. Dat kan niet anders. Voor je het weet rijd je via de supermarkt, langs je werk, dwars door de Alpen, naar het warme, prachtige Toscane… én door naar Istanbul, Teheran en Nepal.

travel Lite+

Sportieve alleskunner

De sportieve alleskunner met een maatje meer; voorzien van het unieke PLUS concept. Een krachtpatser als het gaat om bagage en een trouw metgezel tijdens de dagelijkse ritten naar je werk. De Travel Lite+ is één van de meest veelzijdige toerfiets die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Santos Toerfietsen:

Geschikt voor dagelijks gebruik

Onderhoudsarm

Naar je werk, weekend weg of op vakantie

Genoeg plaats voor je bagage

Mooi afgewerkt

Duurzaam

Scroll to top