Leasefietsen

Ook voor uw Leasefiets kunt u bij ons terecht, wij zijn aangesloten bij diverse aanbieders o.a. Lease a bike en Cyclelease.

 

Gewild extraatje
1 op de 2 medewerkers heeft interesse in een fiets van de zaak. De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde.

 

Fitte werknemers
Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim met 1 tot 2 dagen.

 

Fiscaal voordeel
Een fiets leasen is 25% tot 80% goedkoper dan kopen, zonder kosten voor de werkgever en buiten de WKR.

 

Duurzame keuze
Fietsen naar je werk is beter voor het milieu. Één fiets bespaart evenveel CO2 als drie keer vliegen naar Parijs.

 
 

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je komt fit aan op je werk (of lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is.

Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan privé aanschaf. Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken.

Voor bedrijven

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Het is nu mogelijk om een fietsregeling aan je werknemers aan te bieden zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Een leasefiets is tot wel 35% goedkoper dan privé aanschaf, omdat de prijs van de fiets fiscaal voordelig ingehouden kan worden op het brutoloon van de medewerker. Doe jij een bijdrage? Dan loopt het voordeel op tot wel 80% voor de medewerker. Regelmatig fietsen houdt je collega’s fit waarmee je het ziekteverzuim kan verlagen met 1 tot 2 dagen per jaar. In vier simpele stappen kun je je medewerkers binnen één week op de fiets zetten.