Santos

 

Santos is een klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspecialist waar een team van zo’n 20 fietsliefhebbers dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos klanten.

We zijn zelf fietsers en luisteren naar wat andere fietsers zeggen. Hierdoor weten we wat wel en niet werkt en komen we op nieuwe ideeën. We houden van top kwaliteit en dat is de reden waarom wij al jaren een officieel Santos Store zijn.

Meer informatie Santos

Jan Janssen

 

Jan Janssen, één van de meest succesvolle Nederlandse wielrenner aller tijden won in 1968 de Tour de France op zijn karakteristieke onverzettelijke wijze. Deze legendarische overwinning staat in ons geheugen gegrift als fietsen met karakter. Een visie die wij doorvoeren in de productie van onze fietsen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals Jan Janssen die zelf hanteerde. Daarmee beschikt uw fiets over dezelfde passie en het karakter voor uw eigen onvergetelijke momenten. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl.

Meer informatie Jan Janssen

Orbea

 

Recent zijn wij dealer geworden van het Spaanse merk Orbea. Deze coöperatie, die al vanaf 1840 bestaat, specialiseert zich in sportieve fietsen, vooral in race en mountainbike fietsen. Voor ons past dit merk zeer goed, omdat Orbea de uitgebreide mogelijkheid biedt om fietsen custom build op te bouwen. Samen met onze merken als Jan Janssen en Santos, bieden we straks een ruim pakket aan merken waarbij je dus zelf de mogelijkheid hebt om je fiets samen te stellen en ook je kleur kunt kiezen. De eerste fietsen van Orbea komen nu binnen en in de komende maanden zal dit assortiment verder worden uitgebouwd.

Meer informatie Orbea

Huyser

 

Huyser Fietsen is in 2017 opgericht uit passie voor fietsen, kwaliteit en design. Als ondernemers in de fietsenwereld vonden Joey Huijser en Peter Smit dat het ontbrak aan betaalbare e-bikes van topkwaliteit. Met de oprichting van Huyser Fietsen voorzien zij in deze behoefte én houden zij oog voor innovaties en een fraai design. Op deze manier willen zij mensen verleiden om vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Inmiddels zoeven steeds meer fietsfanaten in Nederland – en België – comfortabel op een oer-Hollandse Huyser e-bike van A naar B en kent Huyser Fietsen anno 2021 zo’n 80 verkooppunten.

Meer informatie Huyser

Cannondale

 

Al sinds 1971 is Cannondale gedreven om perfecte fietsen te bouwen voor elk type rijder. Het begon met de ontwikkeling van de eerste aluminium fiets in 1971 en vandaag de dag is Cannondale het meest toonaangevende merk in de fietsindustrie.

De ultieme fiets

Cannondale fietsen kenmerken zich door hoogwaardige prestaties, perfecte zitpositie en unieke stijl. Geen ander merk is zo vooruitstrevend met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Elk jaar verbleekt de concurrentie weer bij het zien van de nieuwe ontwikkelingen van Cannondale.

Meer informatie Cannondale

Cortina

 

Sterk, betrouwbaar én mooi

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Meer informatie Cortina

Giant

 

Giant is in1972 opgericht in Taiwan. Giant heeft al 40 jaar ervaring met fietsen. Met als filosofie “fietsen plezierig maken voor iedereen”, hebben ze fietsen als levensstijl aantrekkelijker gemaakt. Giant heeft een heel brede collectie. Ze verkopen racefietsen, e-bikes, en mountainbikes.

Meer informatie Giant

Vyber

 

Vyber is een Nederlands merk uit Wierden. Het merk is ontstaan in 2015 en enkel gespecialiseerd in e-bikes.

De Vyber elektrische fietsen staan bekend om kwalitatief betaalbare e-bikes ontworpen met de nieuwste technologieën. De 3 kernwaarden van Vyber zijn: Houd het eenvoudig, duurzaam en betaalbaar.

Meer informatie Vyber

Nieuws en evenementen