Bijna al onze merken zijn geheel naar eigenwens samen te stellen.

Voor elk merk hebben wij de belangrijkste modellen en kenmerken op een rij gezet

Kom altijd langs de winkel, we hebben hier meerdere modellen op voorraad en kunnen uw fiets naar wens samenstellen.


Santos


Als je voor Santos kiest kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Een fiets van topkwaliteit geheel afgestemd op jouw wensen. Geen lopende-band-productie, maar echt vakwerk.


Cannondale


Cannondale fietsen kenmerken zich door hoogwaardige prestaties, perfecte zitpositie en unieke stijl. Geen ander merk is zo vooruitstrevend met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Elk jaar verbleekt de concurrentie weer bij het zien van de nieuwe ontwikkelingen van Cannondale.


Huyser


Met Huysers ruime assortiment aan e-bikes is er altijd een exemplaar te vinden dat bij jou past. Of je nu een betrouwbare alleskunner of een sportieve zakelijke fiets voor woon-werkverkeer zoekt, Huyser heeft het!


Jan Janssen


Met een Jan Janssen fiets beschikt uw over passie en het karakter om uw eigen onvergetelijke momenten te maken. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl.


Orbea


Orbea is een Spaans merk dat al meer dan 175 jaar bestaat en zich heeft bewezen als een toonaangevende fabrikant van racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen.


Vyber


Op zoek naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige fiets die je dagelijks kunt gebruiken? Overweeg dan een Vyber! Met zijn stijlvolle design en soepele rijervaring, is de Vyber de perfecte keuze voor zowel stadsfietsers als recreatieve fietsers. Of je nu door de stad wilt cruisen of lange tochten wilt maken, een Vyber fiets zal je niet teleurstellen.

 


Direct je afspraak online inplannenWinkelafspraak inplannen Reparatie inplannen