Onderhoud, reparatie en custom build.De werkplaats is één van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf.

Iedere fiets die bij ons gekocht wordt, zal 100% rijklaar worden gemaakt in onze werkplaats. We streven naar nét dat beetje extra, zo komt het regelmatig voor dat we bijvoorbeeld balhoofdstellen bij een nieuwe fiets open maken om er extra vet in te doen, of een kabelrouting aanpassen zodat uw fiets niet snel beschadigd raakt door het schuren van de kabel.

En dit doen we niet zomaar, we willen uw fiets zo goed mogelijk aan u meegeven, natuurlijk kun je dit doen zoals internet aanbieders. Pedalen eraan, het stuur recht zetten en rijden maar.

Maar dat is niet de manier zoals wij werken! Als uw fiets bij ons de werkplaats uitkomt dan kunt u ervanuit gaan dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe fiets. We zien u dan graag terug voor uw eerste gratis servicebeurt. Hiermee koopt u een stuk zekerheid, maar ook veiligheid.
Bij Bikers is uw fiets letterlijk in goede handen! Onze goed opgeleide monteurs, met meer dan 20 jaar ervaring, beschikken over een goed uitgeruste werkplaats. Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en werken met de beste gereedschappen.

Een uitgebreide servicebeurt, een full suspension MTB servicen, een Rohloff naaf onderhouden, een BB-30 crankstel demonteren, nieuwe wielen bouwen, etc. etc.

Onze werkplaats is er helemaal klaar voor!


Fiets ombouwen naar e-Bike


Onlangs zijn we als winkel ook Pendix inbouw center geworden.
Vanaf dit moment kun je je bestaande fiets om laten bouwen naar elektrisch. Met een van de beste en stilste systemen die op de markt verkrijgbaar zijn. Bij Santos werken we al langer met deze middenmotor en daar zijn we erg van onder de indruk.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud verkleint de kans op onverwachte problemen en bespaart op lange termijn de meeste kosten. Daardoor verhoogt het uiteraard je fietsplezier! Je fiets heeft meer onderhoud nodig wanneer je veel kilometers maakt of wanneer je fietst onder slechte weersomstandigheden. We merken ook steeds vaker dat fabrikanten makkelijker omgaan met garanties en coulance als een fiets aantoonbaar goed is onderhouden door een specialist. Binnen ons onderhoudsaanbod heb je de keuze uit verschillende opties zodat je fiets bij ons altijd in de juiste handen is. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor reparaties.

Je fiets wordt van A tot Z geïnspecteerd, afgesteld en netjes gereinigd. Deze actie geld voor al jouw fietsen. Je kunt je fiets bij ons in de winkel, per telefoon of online via onze website inplannen.


Parts & Bicycle mechanics


We hebben een ruim assortiment kleine of grotere fietsonderdelen op voorraad voor alle soorten fietsen.