Een paar woorden over ons.

---- Over ons


Fietsen is ons werk, maar ook onze passie.

Missie en visie

Onze missie is om klanten te begeleiden bij de aankoop van een fiets, hierbij speelt ook de juiste maat een belangrijke rol. Verder verlenen we alle begeleiding en advies m.b.t. accessoires en voeding. Dit doen we vanuit eigen expertise, we zijn namelijk zelf gepassioneerde fietsers met ruim 30 jaar ervaring in ons vak. Maar buiten dat, is het ook gewoon leuk om over fietsen te praten en om ervaringen te delen. Onze specialiteit ligt voornamelijk op het gebied van de sportieve en op maat aangemeten fietsen. Daarnaast bieden we ook een groot assortiment fietsen rechtstreeks van de fabrikant in de segmenten race, atb, hybride, trekking en stadsfietsen. Voor ons is niets te veel! Dat klanten graag een stukje om willen rijden om naar onze winkel te komen wordt voornamelijk bewerkstelligd doordat wij iedere klant van persoonlijk advies voorzien en nog een ouderwets stuk vakwerk afleveren. Met minder nemen we geen genoegen. U toch ook niet? Wij streven er dan ook naar, dat uw aankoop door u wordt doorverteld aan een ander, want dat is de basis voor ons bestaan.

Historie

Op 21 April 1984 startte Jan de Mol fietsenzaak Movabo aan de Heibloemsedijk in Heeswijk-Dinther. Dit is Ontstaan vanuit zijn hobby als verzorger van plaatselijke wieler vedette Harry Lunenburg en daarmee maakte hij van zijn hobby zijn beroep. In 1987 was de verhuizing naar de recente locatie aan de Hoofdstraat in Heeswijk-Dinther een feit. hiermee werd duidelijk een stap naar de toekomst gemaakt, hier waren meer mogelijkheden om te groeien en het bedrijf verder uit te bouwen. Na eerst drie jaar bij een andere rijwielzaak ervaring op gedaan te hebben en alle benodigde diploma’s op zak, stapte John de Mol vanaf 1992 mee in het bedrijf. Na het bedrijf 8 jaar lang samen met Jan gerund te hebben is de winkel in 2000 volledig overgenomen door John. Na diverse verbouwingen is het familie bedrijf uitgebouwd tot een moderne en overzichtelijke winkel die klaar is voor de toekomst. U bent dan ook hartelijk welkom om eens een kijkje te nemen.
 • 1984Oprichting Movabo

  In 1984 richt Jan de Mol zijn fietswinkel Movabo op.
 • 1987Verhuizing naar de huidige locatie

  De verhuizing naar de huidige locatie wordt gemaakt en de naam veranderd in: Jan de Mol Fietsen.
 • 1994Verbouwing bedrijfspand

  Bedrijfspand wordt verbouwd en de naam wordt veranderd in: Bikers.
 • 2000Overname zoon John

  Het bedrijfspand wordt volledig verbouwd en zoon John de Mol neemt het bedrijf over.
 • 2024Bikers Heeswijk bestaat 40 jaar

  Dit jaar vieren wij ons 40-jarig jubileum!

Ons team

Liefhebbers, enthousiasts
en specialisten op hun gebied.

John
de Mol

Eigenaar & Monteur

Theo
van Dijk

Chef werkplaats

Jeffrey
Langens

Monteur

Join

Wordt lid van ons team!


Join now

Virtuele tour

Virtuele tour, neem alvast een kijkje in onze winkel.

 


Sponsor HOBIJ Vittoria Development Team


Sinds 1 januari is het OCMT veranderd in het HOBIJ Vittoria Development Team. Cannondale is hier de nieuwe fietsensponsor.Meer informatie