Jan Janssen enjoy fietsen

Met deze Jan Janssen fiets kun je fietsen met veel fietsplezier. Deze fietsen hebben ook versnellingen die het jou gemakkelijk maken. Veel fietsplezier!

ZERO CO2

De Zero CO2 is een lichtgewicht en ongecompliceerde sportieve fiets. De innovatieve Shimano Alfine versnellingsnaaf met 8 of 11 versnellingen schakelt trefzeker en is onderhoudsvriendelijk. De Alfine naaf is ook te combineren met de geruisloze Gates belt-drive.

Meer informatie hierover

HYBRIDIUM

Lekker compleet en comfortabel. De Hybridium straalt luxueus fietsplezier uit. Het damesframe heeft een speciaal op vrouwen afgestemde geometrie met extra lage instap en zorgt voor een prettig en stabiel rijgedrag. De select afmontage is overdadig met oersterke handgespaakte wielset en comfortablele Continental 37mm banden.

Meer informatie hierover

TRANSALPINE

Een sportieve lichtgewicht hybride afgemonteerd met alleen de meest elementaire componenten. Verbluffend lichtlopend en comfortabel door zijn geometrie en snelle wielset met 37mm banden. U heeft evenveel versnellingen aan boord als een mountainbike, zodat zelfs ook die ene lastige beklimming op ‘het gemak’ afgewerkt kan worden.

Meer informatie hierover