High performance e-bike systeem voor elke fiets

De nieuwe generatie eDrive motoren

De nieuwe generatie eDrive motoren heeft een volledig nieuw inwendig motor design. Met een maximum koppel van 65 Nm is de nieuwe motor sterker, slimmer, maar ook zuiniger. Om deze innovaties te bereiken zijn het elektro-mechanische design en de firmware in de motor aanzienlijk verbeterd. De ingenieurs van Pendix zijn erin geslaagd het aandeel actief materiaal in de elektro motor te verhogen door een uitgekiende aanpassing van het statorontwerp, waardoor het maximale koppel wordt verhoogd en het verbruik wordt verlaagd. Met de Pendix.bike PRO app maak je het slimme Pendix eDrive systeem compleet.

Dubbele ePower voor maximale flexibiliteit

Voor een optimale ondersteuning heb je de keuze uit drie accu groottes in combinatie met de Pendix eDrive. Kies de ideale maat voor al je ritten, de ePower300 voor kortere afstanden of de grote ePower500 voor een biketour. De aanschaf van een extra accu is naderhand ook mogelijk.

De Pendix eDrive past op alle soorten fietsen

Of het nu gaat om een stadsfiets, trekkingfiets, mountainbike of bakfiets - de Pendix eDrive kan op bijna elk type fiets worden gemonteerd en maakt van jouw favoriete fiets een krachtige e-bike.