De nieuwe motorgeneratie voor maximaal fietsplezier

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, mountainbike- of speciale fiets - eMaschine van Pendix kan op bijna elk framemodel worden gemonteerd en kan worden gecombineerd met een Pendix-batterij naar keuze. Uw favoriete fiets kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een krachtige eBike.

 

NIEUW! Pendix eDrive - Meer vermogen, meer functie, meer fietsplezier

Met 65 Nm koppel is de nieuwe motorgeneratie eDrive sterker dan zijn voorganger en ongelooflijk slim. De verder ontwikkelde motorsoftware in combinatie met onze Pendix.bike PRO App resulteert in een innovatie die de moeite van het bekijken waard is. Vanaf nu kunt u zelf bepalen of u de volledige motorondersteuning wilt of dat u het maximale bereik nodig heeft voor uw tour. Met deze nieuwe functie "Drive Profiles" kunt u individuele instellingen maken, precies zoals u de ondersteuning voor u en uw tour wilt hebben

Stilte. Stiller. De Pendix middenmotor

Laat je niet misleiden door de ingetogenheid van onze powerpack. De hele constructie weerspiegelt de ontwikkelingscompetentie van onze ingenieurs. De motor is nauwelijks 3 cm diep en heeft een diameter van minder dan 30 cm. Alle slimme techniek is in deze ruimte verpakt en door de metalen behuizing beschermd tegen externe invloeden van buitenaf. De Pendix eDrive heeft geen tandwielen nodig, dus er zijn geen mechanische slijtdelen. Waar er geen slijtage is, is er geen onderhoud, dus u krijgt een motor die onderhoudsvrij is. De tandwielloze uitvoering heeft nog twee andere voordelen. Ten eerste is het absoluut geruisloos. Aan de andere kant voel je nauwelijks weerstand bij het trappen als hij is uitgeschakeld. U kunt dus zelf bepalen wanneer u hulp nodig heeft en uw fiets als fiets blijft gebruiken.

  • Geluidsarm en onderhoudsvrij systeem
  • Optimale inbouwpositie op de fiets dankzij de middenmotor
  • Water- en stofbestendig volgens IP65
  • Nauwelijks waarneembare trapweerstand bij uitgeschakelde motor of lege batterij
  • Kan worden gecombineerd met alle schakel- en remsystemen

Tests bewijzen de weerbestendigheid van Pendix aandrijfsysteem

Uw fiets ombouwen met de Pendix eDrive

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, cargofiets of mountainbike - de Pendix eDrive kan op bijna elk framemodel worden gemonteerd en geeft uw fiets een extra impuls.