Volle lading vooruit

Met de Pendix eDrive voel je een hele nieuwe ervaring. Je wilt er zoveel mogelijk mee rijden. De Pendix eDrive is beschikbaar met twee verschillende accu's - d’ ePower300 en ePower500. En opladen is zo eenvoudig. Met slechts één handbeweging haal je de accu uit de fiets en plaatsje de accu op de lader. Jouw Pendix eDrive is in een mum van tijd weer klaar voor gebruik.

Kleuren zeggen meer dan duizend woorden. In één oogopslag zie je wat de resterende accu lading nog is.

Elegant en krachtig. De snellader brengt jouw snel weer op de weg.

Volledige flexibiliteit met de Pendix ePower -serie

Of de accu nu klein of groot is, beide zijn compatibel met de Pendix eDrive, zodat jezelf kunt beslissen of je nu of in de toekomst meer of minder actieradius nodig hebt. De aanscaf van een accu met grotere capaciteit is altijd mogelijk.

Pendix ePower 300

Elegant en krachtig. De snellader brengt jouw snel weer op de weg.

Drie modi voor maximaal rijplezier

Je kunt de verschillende trapondersteuningsstanden Eco, Smart en Sport snel en nauwkeurig selecteren via de roterende keuzeschakelaar aan de bovenkant van de accu. Zo kun je voor elke rit jouw persoonlijke ritme vinden.

Bereik in een oogopslag

Het bereik is afhankelijk van vele factoren. Sommige daarvan kunnen actief worden beïnvloed, andere kunnen niet worden veranderd. Bij het plannen van uw reis moet u altijd rekening houden met alle omstandigheden, zodat u uiteindelijk niet teleurgesteld wordt. Met de Pendix eDrive hoeft u niet bang te zijn voor de lege batterij, omdat u nauwelijks trapweerstand voelt als de steun is uitgeschakeld. U kunt dus ook tijdens een langere tocht op de fiets naar uw doel blijven rijden.

In de tabel vindt u bereikparameters voor onze drie ePower-accu's. Er is rekening gehouden met verschillende voorwaarden:

Informatie onder "verzaard": Er wordt rekening gehouden met zowel beïnvloedbare als niet-beïnvloedbare factoren.

Informatie onder "gunstig": er wordt rekening gehouden met niet-beïnvloedbare factoren.

Informatie onder "ideaal": Alle factoren zijn ideaal.

Bluetooth verbinding voor Pendix ePower300 en ePower500

In de SMART-modus, houd de aan/uit-knop 4 seconden lang ingedrukt.

Met de USB-interface kun je externe apparaten opladen, zoals een telefoon of navigatie.

Er is bevind zich een uitschuifbare metalen ring onderaan de Pendix accu. Daar kun je een kettingslot doorheen halen.

De lichtintensiteit kan worden aangepast door de draaiknop op ECO stand te draaien en de aan/uit-knop minimaal 4 seconden ingedrukt te houden. 

Tafellamp. Je kunt de Pendix accu gebruiken als tafellamp. Draai hiervoor de keuzeschakelaar op de SPORT-stand en houd de aan/uit-knop minimaal 4 seconden ingedrukt.

Je eigen fiets ombouwen met de Pendix eDrive

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, mountainbike- of bakfiets - de Pendix eDrive kan op vrijwel elk framemodel worden gemonteerd en geeft uw fiets een extra impuls. Vind de juiste eDrive voor u met behulp van onze keuzehulp.