december 1, 2023

10 onmisbare tips om je e-bike en accu de winter door te helpen

Jij wil het hele jaar door genieten van je e-bike. Daarom is het behouden van een maximale actieradius belangrijk voor je. Maar ook de levensduur van de batterij is belangrijk. Daarom geven we je in deze blog 10 tips om de levensduur en actieradius van je e-bike en accu optimaal te houden in de winter.
februari 23, 2023

Routes race

juli 12, 2022

Leasefietsen

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je komt fit aan op je werk (of lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is.
december 1, 2023

Cadeautips voor de decembermaand

december 1, 2023

Oriënteer je tijdig op een nieuwe fiets

december 1, 2023

Winterbeurt voor uw fiets

november 3, 2023

Route van de maand november

De route van deze maand is MTB Blauw. Bij deze route fiets je in en rondom de bossen De Maashorst!
november 3, 2023

Bikers verduurzaamt

Bikers heeft sinds kort 2 warmtepompen laten installeren en ook zijn er veel zonnepanelen op het dak te komen liggen om hier onze energie uit te halen.
november 3, 2023

Garmin Varia: Fietsen met een gerust hart

Maak kennis met de Garmin Varia RTL515. De Varia RTL515 is een achteruitkijkradar met verlichting. Handig want zo kunnen bestuurders je zien van zelfs een kilometer afstand.
oktober 30, 2023

Garmin Rally

Fietsers opgelet! Met Garmin Rally hebben we onze vermogensmeters opnieuw uitgevonden. Rally vermogensmeters zijn onder extreme omstandigheden getest, zodat jij ook in die omstandigheden kunt fietsen. Ben je benieuwd? We vertellen je alles in dit blog!
september 7, 2023

Bereikbaarheid ivm wegomlegging

Let op! In verband met werkzaamheden aan de Hoofdstraat zijn wij via Veghel moeilijk bereikbaar. U moet zo nodig omrijden.