• Travelmaster 2.6
    Een wéreldfiets

De Travelmaster 2.6 is al van grote afstand te herkennen als een échte Santos. De heavy-duty Travelmaster 2.6 is al meer dan tien jaar de favoriete fiets van de meest fanatieke wereldreizigers en wordt beschouwd als de Land Rover Defender onder de Santossen. No-nonsense design, oerdegelijk, puur functioneel en na vele jaren 'still going strong'.

De sterke Santos Travelmaster 2.6 kan veel bagage dragen en over alle soorten ondergrond gejaagd worden, zowel bepakt als onbepakt. De fiets is wendbaar, betrouwbaar en heel stabiel. Kortom: de Santos Travelmaster 2.6 is een wéreld fiets.
Is je budget beperkt? Kies dan voor de versie met derailleurs. Wil je maximale betrouwbaarheid met een minimum aan onderhoud? Dan is de Rohloff-versie wat voor jou. Met een tandriem in plaats van een ketting ben je nóg minder tijd kwijt aan onderhoud én hij gaat langer mee!

"Sterk en wendbaar. Op elke ondergrond."

Wéreldfiets

Super sterk en stabiel

sterk en ligt frame

Sterk en stabiel frame

sterk en ligt frame

Veel bagage,
achterdrager en lowrider mogelijk

sterk en ligt frame

Super sterke Santos XL vakantiewielen

stabiel rijgedrag

Oersterk frame

De Travelmaster 2.6 rijdt strak door de bochten en reageert direct, rijeigenschappen die een wereldfiets passen. Hij heeft een super sterk frame, een stalen vaste voorvork en ijzersterke wielen waardoor zwabberen verleden tijd is.

Veel bagage

Wereldse pakezel

Veel bagage

De Travelmaster 2.6 kun je volhangen.

De stalen vork is geschikt voor een lowrider en in combinatie met de achterdrager kun je meer dan 40 kg* bagage meenemen. Kortom: neem mee wat je wilt.

Comfortabel en sterk

Santos XL vakantiewielen

Natuurlijk krijgt een Travelmaster 2.6 onze extra sterke vakantiewielen mee. Ze zijn handgemaakt met de beste velgen die er bestaan. Onze naven hebben 36 spaakgaten en de spaaknippels worden geborgd.

Super sterke wielen
breede-banden

Comfortabel over elke ondergrond

Lekker brede banden

In de Travelmaster 2.6 passen hele brede banden. Dat rijdt comfortabel over elke ondergrond. We monteren tot 60mm zonder spatborden en 55mm met. Zo heb je ruim voldoende bandvrijheid, ook als je GPS je ineens offroad stuurt.

wereld proof

Gestandaardiseerde onderdelen

World proof

Gestandaardiseerde onderdelen én geschikt voor alle ondergronden. De Travelmaster 2.6 is door velen bestempeld als de ultieme wereldfiets. Het frame is oersterk en je hebt genoeg ruimte voor veel drinkflessen.

Krachtige hydraulische remmen

Met vaste achterpadden

Betrouwbare hydraulische velgremmen

Betrouwbare hydraulische velgremmen

Betrouwbare hydraulische velgremmen

Doseerbare remkracht

De Travelmaster 2.6 is uitgerust met de betrouwbare hydraulische velgremmen van Magura. We monteren ze op standaard nokken, zodat ze vervangbaar zijn voor V-brakes. Mocht er onverhoopt dus tóch iets gebeuren, dan kan elke plaatselijke fietsenmaker er nieuwe op zetten.

remmen

Duurzame aandrijving

Véél fietsen, weinig onderhoud

Op de Travelmaster 3+ zijn maar liefst drie soorten aandrijvingen mogelijk; Pinion, Rohloff en derailleur.
Kies wat het beste bij je past.

Betrouwbare Rohloff naaf

Betrouwbare Rohloff naaf


Duurzame Santos riemaandrijving

Duurzame
Santos riemaandrijving

derailleur

Ook in derailleur uitvoering


Zorgeloos fietsen, weinig onderhoud

Betrouwbare Rohloff naaf

Wil je zorgeloos véél kilometers maken, kies dan voor de betrouwbare en gebruiksvriendelijke interne versnellingen van Rohloff met Santos riemaandrijving. Het maakt de Travelmaster 2.6 een ‘low maintenance’ en ijzersterke reispartner.

De Rohloff naaf heeft 14 versnellingen en is er in 6 kleuren.

Gates riemaandrijving

Duurzame Santos riemaandrijving

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. De Travelmaster 2.6 heeft deze duurzame Santos riemaandrijving. Dat betekent vaste achterpadden (zodat je achterwiel altijd recht staat) en Gates riemaandrijving. Zo kun je véél en geruisloos fietsen. Wel zo fijn.

riemaandrijving

Voor elk budget

Ook met derailleur

De Travelmaster 2.6 is ook beschikbaar met derailleur. Zo haal je een oersterke wereldfiets in huis met de aandrijving die bij je past.

Santos Only

SON SL, modulaire kabelgeleiders, veel kleuren...

Op de Travelmaster 3+ zijn maar liefst drie soorten aandrijvingen mogelijk; Pinion, Rohloff en derailleur.
Kies wat het beste bij je past.

Veel kleuren

 

Santos Split Part

Santos modulaire kabelgeleiders

Custombuilt

Splitpart

Santos Split Part

Santos Eccenter

Santos Eccenter

7 maten

Modulair, altijd netjes

Santos kabelgeleiders

Santos ontwikkelde eigen kabelgeleiders die modulair op het frame van de Travelmaster 2.6 worden toegepast. Zo lopen de kabels netjes langs je frame en zijn er geen overbodige nokjes, welke opties je ook kiest.

kabelgeleiders
Jouw Santos in je eigen kleur

Juicy kleuren

Keuze uit meer dan 50 framekleuren en 14 letterkleuren. Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit.

Maak het plaatje compleet en combineer erop los met Rohloff, Pinion en de SON verlichting.

Santos Kleuren

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

Custom Build - Stap 1

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Stappen2

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Stappen3

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

Geometrie

Alle maten op een rij

Geometrie

Geometrie Travelmaster 2.6
Alle maten zijn gegeven in millimeters, tenzij anders aangegeven.
Tip: Cijfers zeggen niet alles; kom langs voor een testrit.

Wij helpen u graag.

Travelmaster 2.6 Geometrie
Scroll to top