Tandem Serie

Fietsplezier voor twee

Met de Santos Tandems heb je fietsplezier voor twee, want op deze volwaardige vakantiefietsen zijn jullie samen even snel.

Met de super sterke 26 inch vakantiewielen, brede banden én het sterke frame haal je een comfortabele en betrouwbare reispartner in huis. Of dat nu voor een rit door het Hollandse duinlandschap is, een mooie vakantie door de glooiende heuvels van het Toscaanse landschap of over de onverharde wegen van Zuid-Amerika; onze tandems staan samen met jullie hun mannetje. Volbepakt of niet, de wegligging en het rijgedrag zijn plezier in tweevoud.

Zoals je van ons gewend bent, kiezen we ook bij onze Double Travel modellen voor duurzaamheid en de beste, onderhoudsarme onderdelen. De keuze is aan jullie. Stel ‘m zelf samen zoals ‘ie het best bij jullie past, Custombuilt.

Mee met de toekomst? De Double Travel 2 is E-bike ready. Dat betekent dat hij eenvoudig kan worden omgebouwd tot E-tandem. Voor een extra duwtje in de rug én extra tijd voor een heerlijk koud biertje na een ontspannen dag in het zadel. Puur genieten.

Santos Power.

Double Travel 2

De lichte toerfiets met reisambities

Een volwaardige vakantiefiets, die gemakkelijk al jullie bepakking draagt.
De Double Travel 2 is ijzersterk. De achtervork en onderbuis zijn versterkt, wat ‘m E-bike ready maakt.

Santos Double Travel 2

Double Travel

Een superchique alleskunner

Samen even snel op de Double Travel. Een weekendje Ameland of een kampeervakantie op de Veluwe, met deze tandem ben je pas echt samen op fietsvakantie.

Kenmerken

fietsplezier voor twee

Volwaardige vakantiefietsen

Samen sta je sterker

Mooi afgewerkt

Plezierig rijgedrag

Onderhoudsarm

Scroll to top