Race- en gravelfietsen

Van een supersnelle aero racefiets tot de een zeer comfortabele off-road gravel fiets, onze racefietsen zijn ontworpen voor jouw rit.

Orca

Een klimfiets van niveau! De Orbea Orca LTD is vanaf de M20 LTD-D leverbaar in Myo uitvoering, verschillende afmontages, standaard kleurstellingen en meer dan 2 miljoen kleurstellingen via de MYO mogelijkheid.

Meer informatie: Orca

Orca aero

Het broertje van de Orca maar dan net iets sneller! Deze Aero versie van de Orca is een supersnelle racefiets. De Orbea Orca Aero is leverbaar in verschillende afmontages, standaard kleurstellingen en meer dan 2 miljoen kleurstellingen via de MYO mogelijkheid.

Meer informatie: Orca aero

Avant

De Orbea Avant is de keuze van rijders die zoeken naar een lichte endurance racefiets met de beste specificaties. Ze zijn op zoek naar comfort en meegaandheid die ze wellicht niet vinden in een echte racer zoals de Orca. De Orbea Avant is leverbaar in verschillende afmontages, standaard kleurstellingen en meer dan 2 miljoen kleurstellingen via de MYO mogelijkheid.

Meer informatie: Avant

Terra

Voor wie is de Orbea Terra? De Terra is voor rijders die veel off-road rijden en daardoor iets sterkers en comfortabeler nodig hebben dan een endurance racefiets. De Terra  is voor diegene die het leuk vinden om nieuwe en onbekende wegen te ontdekken en daarvoor een fiets nodig hebben die alles aankan. De Orbea Terra zal ook de crossliefhebbers serveren met de juiste fiets, licht, snel en comfortabel voor in het veld.

Meer informatie: Terra