Orbea Mountainbikes

Gemaakt voor plezier in de modder Trail fietsen, Race XC fietsen, Gravity fietsen of anti-gravity e-mountain fietsen

Mountain bikes

Verlaat de gebaande paden, en ga op avontuur.

OiZ

De OiZ is bekend met het harde werk dat nodig is om bergtoppen, leaderboards en wedstrijdpodiums te bereiken. We hoeven geen stamboom voor dit fenomeen op te stellen – twee wereldkampioenschappen bewijzen dat de Oiz een volbloed is. De Oiz en serieuze cross-country zijn synoniemen, de aanwezigheid op de World Cups mountainbiken bewijst dat.

Meer informatie: OiZ

Alma

De Orbea Alma is voor de snelste rondetijden en de steilste klimmen. De Alma is voor de sterkste versnellingen en hoogste hoogten. De Alma is voor de moeilijkste etappes, de luidste fans en de meest gedreven renners. Alma is voor de felste concurrenten, atleten die niets minder accepteren dan superlatieven. Als een paar vluchtige seconden snel van sneller scheiden, dan is de Orbea Alma voor de snelsten.

Meer informatie: Alma

Rallon

Het is het verschil tussen de eerste schuchtere rit in het voorjaar en de spannende derde ronde op een zomerdag. Het is een opluchting om te weten dat je vering correct is ingesteld. Het is het gevoel van vertrouwen, snelheid en controle, die samen het recept voor succes vormen. Enduralin is het beetje extra plezier wat een goede rit fantastisch maakt: het schreeuwen van de menigte, de staat van euforie, koebellen, kettingzagen, versnelde reactietijd en verhoogde waarneming. Het is het verschil tussen Good Time en All-Time!

Meer informatie: Rallon

Occam

Twee jaar geleden stelde Orbea de Rallon voor en met die fiets veroverde het Baskische merk opnieuw een plaatsje in de endurowereld. Vorig jaar was het de Oiz die een make-over kreeg en verrassend uit de hoek kwam met zowel een klassieke XC-versie met 100 millimeter veerweg als een veelzijdige TR-versie met 120 millimeter veerweg. Deze laatste zorgde daardoor voor concurrentie in eigen huis, want hij waagde zich op het terrein van de vorige Occam. De veerweg van beide fietsen was identiek, maar de nieuwe Oiz had het voordeel dat hij lichter en reactiever was.

Meer informatie: Occam

MX

Technologisch gezien zijn MX-fietsen bijzonder innovatief. MX gebruikt alleen hydraulische schijfremsystemen vanwege hun vermogen, betrouwbaarheid en weinig onderhoud. Een beter levergevoel en meer remkracht maken uw ritten veiliger en leuker. De AL 6061 framebuizen van de MX zijn zorgvuldig gevormd en gemanipuleerd om kracht te brengen waar het nodig is zonder onnodig gewicht.

Meer informatie: CAADX