Jan Janssen Travel fietsen

Met de travel fietsen van Jan Janssen ga je veel fietsen. Je rijd ermee op vakantie met het lekkere weer, naar je werk en de supermarkt. Je gebruikt ze overal!

ROHNIN

De kilometervreter bij uitstek. Rijdt en blijft rijden onder alle omstandigheden met een zeer laag onderhoudsinterval door het geïntegreerde Rohloff versnellingssysteem. De Rohnin is ook uit te voeren met het Gates Belt Drive CDX aandrijving en schijfremmen.

Meer informatie Rohnin

MILLENNIUM

Hoe goed je jouw fietsvakantie ook voorbereid, een goede betrouwbare fiets, stabiel en met genoeg versnellingen is onontbeerlijk. De Millennium is zo’n fietsvakantie-klassieker die tot in de kleinste details fietsplezier ademt. Afhankelijk van uw ambities is hij samen te stellen met diverse Shimano componentgroepen.

Meer informatie hierover

GLOBE

Met de Globe komt u overal! Over de weg, zandpaden, gravel en modder. Met de Shimano SLX componentengroep heeft u genoeg versnellingen om door het hooggebergte te reizen. Uw bagage kunt u perfect kwijt op de Tubus Logo drager.

Meer informatie hierover

YAK

Als Europa nog te klein voor je is hebben we de Yak. Een betrouwbaardere pakezel is er niet. Oersterke 26inch wielen en hydraulische Magura HS33 remmen. Meer dan voldoende versnellingen en mogelijkheden om extreem veel bagage op de fiets kwijt te kunnen.

Meer informatie hierover