Jan Janssen Dealer – Bikers Heeswijk

Al geruime tijd zijn wij bij Bikers Heeswijk (regio Den Bosch) dealer van het prachtige merk Jan Janssen. We houden van de bijzondere historie die het merk door zijn oprichter heeft. De eerste Nederlandse tourwinnaar begon na zijn wielercarrière in 1972 zijn eigen wielermerk. Een merk waar de passie en onverzettelijkheid van Jan Janssen door het dna van de fietsen vloeit.

Officieel dealer Jan Janssen

Wat een trots ervaren wij om dealer te zijn van dit merk. Met fietsen in meerdere disciplines kunnen we vaak uit voorraad meerdere fietsen leveren. Denk aan stads-, vakantie-, ATB- en natuurlijk racefietsen. Fietsen waarmee jij je eigen herinneringen en historie gaat vastleggen.

Bekijk het assortiment en bezoek de winkel

Op onze website vind je een ruim assortiment Jan Janssen fietsen. Maar zoals Jan Janssen het net als ons beaamt krijg je pas gevoel met een fiets als je erop zit. Je voeten in de pedalen zetten en verschillende Jan Janssen modellen vergelijken. Want iedere fietser en elke fiets is anders, het vinden van de perfecte fit is waar wij van Bikers elke ochtend voor opstaan. We nodigen je graag uit om onze winkel in Heeswijk te bezoeken. Al is het maar om je over onze passie te kunnen inspireren.

Dé Jan Janssen dealer van Brabant

Wij zijn de dichtstbijzijnde Jan Janssen dealer voor een aantal Brabantse plaatsen zoals:

  • Schijndel (4 km)
  • Veghel (5 km)
  • Uden (10 km)
  • Heesch (10 km)
  • Rosmalen (10 km)
  • Den Bosch (10 km)
  • Oss (12 km)

Over het merk: Jan Janssen – Fietsen met karakter

Jan Janssen, één van de meest succesvolle Nederlandse wielrenner aller tijden won in 1968 de Tour de France op zijn karakteristieke onverzettelijke wijze. Deze legendarische overwinning staat in ons geheugen gegrift als fietsen met karakter. Een visie die wij doorvoeren in de productie van onze fietsen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals Jan Janssen die zelf hanteerde. Daarmee beschikt uw fiets over dezelfde passie en het karakter voor uw eigen onvergetelijke momenten. Een uniek exemplaar, samengesteld op basis van uw persoonlijke fietsstijl.

Jan & Pierre Janssen

Gespecialiseerd Jan Janssen dealer en onderhoudsmonteur

Als officiële Jan Janssen dealer zijn we naast onze assortiment ook gespecialiseerd in het onderhoud van je fiets. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een fijne partij voor het onderhoud of reparatie van je fiets? Dan helpen we je graag verder. Stuur een bericht naar info@bikers.nl of bel naar 0413291640.

Greep uit de Jan Janssen fietsen in onze webshop

Nieuws en actualiteiten