Jan Janssen

Fietsen met karakter.

FIETST JAN JANSSEN ZELF NOG WEL?

Jazeker. Als het echt mooi weer is rijdt hij trots rond op de 1968 limited-edition met serienummer 1. Wanneer het hard waait pakt hij liever zijn Eclype+ electrisch ondersteunde racefiets. Wil je ook een keer met fietsen met Jan Janssen ? Hou dan de socials #janjanssen #fietsenmetkarakter in de gaten waar Jan zijn volgende toerrit rijdt.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN FIETS?

Omdat uw Jan Janssen fiets volledig naar uw wens gelakt en gemonteerd wordt, kan deze niet op voorraad geproduceerd worden. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 4 weken. Zodra bij uw bestelling alle variabelen zoals maat, lakdesign en specificaties ingevuld zijn, kan uw dealer een concrete levertijd doorgeven.

WELKE KLEUREN KAN IK KIEZEN?

Ook lakdesigns van vorige modeljaren of uw eigen ontwerp kunnen toegepast worden. Mits u maar duidelijk het design en de kleurinvulling ervan kunt overbrengen; bijv. met ontwerp en RAL en/of Pantone kleurnummers. Fluo en neon kleuren zijn niet mogelijk. Daarnaast heeft u bij elke kleur nog keuze uit een afwerking met hoogglans of matte vernislaag.

HOE KIES IK DE GESCHIKTE FIETSMAAT?

We helpen je bij het vinden van de juiste zitpositie door gebruik te maken van het Cyclefit meetprogramma. Deze meting kost €95,- ,maar is gratis bij aankoop van een nieuwe fiets en hoort net als een kopje koffie tot onze standaard service! U krijgt uitgebreid advies en uitleg over de vele mogelijkheden die bij aankoop van uw fiets komen kijken.

Al met al ben je bij ons aan het juiste adres voor een fiets op maat voor veel fijne fiets kilometers, meer weten? Maak dan een afspraak

 


Direct je afspraak online inplannenAfspraak inplannen Reparatie inplannen