Giant elektrische fietsen

Ontdek een geheel nieuwe manier om te rijden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om door de stad te fietsen en te cruisen, of van je weg- of mountainbiketochten wilt genieten, er is een Giant E-bike voor elke rijstijl. Rij verder, rijd sneller en versterk de fun-factor met een elektrische fiets van Giant.

Giant Prime

Een moderne stijlvolle city E-bike perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Nu in superlichte SL uitvoering inclusief duurzame riemaandrijving.

Meer informatie Prime

Giant Entour

Met de Giant Entour E+ 0 Disc rij je grotere afstanden in minder tijd en met minder inspanning. De slimme ondersteuning neemt je bovendien alle zorgen uit handen.

Meer informatie Entour

Giant Ease

Een moderne variant van de klassieke stadsfiets, uitgevoerd met de soepele en stille syncdrive voorwielmotor.

Meer informatie Ease

Giant GrandTour

Ontdek onze meest comfortabele e-bike: de Giant GrandTour E+. Perfect voor een lange fietstocht in het weekend, maar ook ideaal voor een snelle boodschap. De GrandTour E+ is bovendien een hele verschijning, door het mooi gevormde aluminium frame en luxe details, zoals een overzichtelijk display met uitgebreide functionaliteit in het midden van het stuur, geïntegreerde verlichting en hoogwaardige verstelbare stuurpen.

Meer informatie GrandTour

Giant DailyTour

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onzichtbare accu, automatische ondersteuning, navigatiemogelijkheden en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan.

Meer informatie DailyTour

Giant AnyTour

Onbezorgd naar kantoor per fiets en af en toe ontspanning

Meer informatie AnyTour

Giant Explore

Kies een bestemming en geniet van de reis. Deze nieuwe E-bike is gemaakt voor trekking en geeft je de power om verder te reizen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Meer informatie Explore

Giant Triple X

Deze Giant Triple X is aantrekkelijk geprijsd en heeft veel stijl. Hij helpt je dagelijks verder met het fietsen naar je werk, school of iets anders.

Meer informatie Triple X

Foto´s