Cannondale Stadsfiets – Active Bikes

Snelle, comfortabele en capabele fietsen voor dagelijks vervoer, fitness en plezier. Met diverse modellen is er altijd wel een Cannondale stadsfiets die bij uw wens past.

Quick

De nieuwe Quick is onze allrounder – een snelle, veelzijdige en leuke fiets die een grote groep rijders aanspreekt. Lichtgewicht, snel, capabel en comfortabel Een fiets die van alle markten thuis is.

Quick Neo

Quick

Verbonden

De Cannondale stadsfiets met een geïntegreerde wielsensor meet je activiteiten (zoals snelheid, afstand en calorieverbruik), registreert je fiets, herinnert je aan noodzakelijk onderhoud en nog veel meer. En dat alles via de gratis Cannondale app.

Ook als elektrische fiets

The power for more – more rides, more speed, more distance, more fun.

Tesoro Neo X

Dames, Heren en Mixte

Deze onroad/offroad e-bike is een compleet uitgeruste trekking-machine. Stap uit de dagelijkse stress en duik in de wildernis.

Powered by Bosch

De nieuwe Performance Line CX is de krachtigste aandrijfeenheid van Bosch. Hij is ongelofelijk compact, licht, biedt naadloze ondersteuning en levert moeiteloos snelheid. En dan vergeten we bijna de betrouwbare kwaliteit en service van Bosch.

Geschikt voor montage van een tweede accu

Het standaard Tesoro NEO X frame is voorzien van voorgemonteerde bedrading en is klaar voor montage van een tweede accu-kit zodat je het bereik en de dosis avontuur kunt verdubbelen.

Tesoro Neo X - Mixte

Cannondale Stadsfiets en Active Bikes – Webshop

Bad boy

Street fighter

De Bad Boy rolt op lekker wendbare 650b-wielen met dikke banden die een lage rolweerstand hebben. Bovendien bieden ze belachelijk veel grip in de bochten en geven ze comfort op hobbelige stadswegen.

Straatvechter

Met zijn vaste Lefty LightPipe vork, gripvaste banden en snaarstrakke wendbaarheid is de Cannondale Bad Boy stadsfiets gebouwd om de stad in één klap te veroveren.

Opvallen

Fraai geïntegreerde led-verlichting in de Lefty LightPipe voorvork en zadelpen zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent.

Bad boy - opvallen

Treadwell

Praktisch hoeft niet lelijk te zijn.

De gloednieuwe Treadwell voegt een beetje plezier en stijl toe aan de dagelijkse sleur. Het is een eenvoudige, lichte en prettig sturende fiets voor een ritje door de buurt, een tochtje met vrienden en om van ’hier naar daar’ te gaan met het gevoel van vrijheid dat je alleen op twee wielen krijgt.

Verbonden

Een geïntegreerde wielsensor meet je activiteiten (zoals snelheid, afstand en calorieverbruik), registreert je fiets, herinnert je aan noodzakelijk onderhoud en nog veel meer. En dat alles via de gratis Cannondale app.

Ook als elektrische fiets te verkrijgen

NEO betekent elektrisch