PLUS CONCEPT

Twee wielmaten

Twee wielmaten in één fiets, zonder concessies. Van dedicated vakantiefiets tot snel woon-werk exemplaar. Maximale sterkte en comfort op reis, minimaal functioneel gewicht en veel snelheid bij thuiskomst. Dat maakt de Travelmaster 3+ een wéreldfiets, ook voor thuis.

Met het Santos PLUS concept kun je gemakkelijk je wielen wisselen. Rij het hele jaar op snelle wielen naar je werk en huur voor je vakantie een set comfortabele, sterke XL vakantiewielen. De dealer bouwt je fiets om en Santos zorgt dat je huurwielen in topconditie zijn. Zo kun je zorgeloos op reis.

Santos Plus Concept

Santos wielen huren

Zorgeloos op reis

De Travelmaster 3+ is in essentie een krachtige, comfortabele vakantiefiets. De rest van het jaar gebruik je hem als snel woon- werk exemplaar. Bij een Santos (World) Store kun je de passende wielen huren. We leggen uit hoe dat werkt:

1

Kies de Travelmaster 3+ met de wielen waarmee je het meeste denkt te gaan rijden. Je kiest bijvoorbeeld snelle, 28 inch sportwielen, waar je het hele jaar mee naar je werk kunt of iets sterkere voor toertochten in de omgeving.

2

Plan een vakantie naar Frankrijk, Kirgistan of Argentinië, wat je wilt. Je belt je vertrouwde Santos (World) Store (of Santos) en maakt een afspraak. Zij wisselen je snelle sportwielen om voor comfortabele Santos XL vakantiewielen. Zo heb je maximale sterkte en comfort op reis.

3

Huur de wielen voor een bepaalde periode. Spreek af wanneer je terug bent en vraag de dealer eventueel ook om de rest van je fiets na te lopen. Hij doet het nodige onderhoud en jij kunt zorgeloos op reis.

4

Je krijgt een verzekering. In ruil voor de huur krijg je zekerheid. Wat er ook met de wielen gebeurt, je kunt ze zonder extra kosten retourneren. Alleen lusten, geen lasten.*

5

Na je vakantie worden je eigen wielen door de dealer teruggezet en kun je weer snel naar je werk, door de stad of naar de supermarkt.

* Uitgezonderd diefstal

Comfortabele en sterke XL vakantiewielen

De Santos XL vakantiewielen zijn ideaal voor prachtige onverharde wegen in Noorwegen, de kasseien in een klein Frans dorpje of een zandweg in Zuid-Amerika: comfortabel én sterk. Een 27,5 inch, 62 mm band heeft een grote luchtkamer, die je met minder luchtdruk kunt rijden. Dat rolt gemakkelijk over obstakels en voelt lekker comfortabel. De velg is kleiner dan 28 inch en extra breed. Dat maakt het wiel sterker.

Snelle woon-werk sportwielen

In de Travelmaster 3+ passen naast de Santos XL vakantiewielen ook 28 inch exemplaren. Kies bijvoorbeeld snelle sportwielen met 42 mm banden. Snel en licht voor naar je werk, ideaal in de stad.

Santos wielen huren

Zorgeloos op reis

Je kunt wielen huren bij de Santos dealers die aan het PLUS concept meedoen en bij Santos zelf.

Maak een afspraak met de dealer. Hij regelt de benodigde huurwielen en zorgt dat ze worden gewisseld. Je originele wielen staan borg voor de verhuurde exemplaren.

Wij adviseren de levertijd vooraf te checken in verband met beschikbaarheid in de drukke vakantieperiode. Het is ook mogelijk om vooraf een wielset te reserveren. 

De prijs voor het huren van een wielset is vanaf €99 per maand.

€29 per extra week
€89 per extra maand
€49 voor het starten met nieuwe banden. Dit is ons advies voor een reis van 3 maanden en langer.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief het arbeidsloon voor het wisselen van de wielen. 

Bij de huurprijs zitten een set goede banden en andere benodigde onderdelen (spatborden etc.) inbegrepen. Ook zijn de wielen verzekerd tegen schade en breuk. Diefstal is uitgesloten en voor eigen rekening. Wij adviseren om je fiets te verzekeren.

Je wielen zijn allrisk verzekerd voor schade en breuk. Diefstal is uitgesloten en voor je eigen rekening. Santos adviseert je fiets ook zelf te verzekeren tegen diefstal en/of schade.

Scroll to top