Riemaandrijving

For the smoothest ride in your life...

Een Santos met riemaandrijving is schoon, stil en snel. Deze onderhoudsvriendelijke aandrijving hoef je niet te smeren en loopt altijd soepel. Zo heb je meer tijd om te fietsen!

Bij Santos vinden we het belangrijk dat iedereen de juiste fiets kiest. Daarom hebben we fietsen met riem- én met ketting-aandrijving, en zijn we ook custombuilt. Dus kies wat het beste bij je past. Nieuwsgierig? Lees dan verder, of kom eens langs voor een proefrit en ervaar zelf hoe zo’n Santos rijdt!

Door de dikke Limburgse modder

Geen centje pijn voor de riem. Modder, sneeuw, pekel; de riem is ertegen bestand. En wat nog mooier is? Hij heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Limburgse modder

De Race Lite

Lekker fietsen, lange tochten maken, naar je werk op en neer. Daarna wegzetten en de volgende dag weer op je stille fiets springen en weg rijden…op je Santos met riem-aandrijving.

De Race Lite, de eerste racefiets met riemaandrijving. Licht (rond de 10kg), snel en praktisch (want je kunt er een dragertje en spatborden op zetten). De ideale racefiets voor elke dag, de hele week, het hele jaar!

riemaandrijving - race lite
Scroll to top