KABELGELEIDERS

Clean & dedicated

De Santos Kabelgeleiders zijn bouwblokjes voor aan je frame. Welke configuratie je ook kiest: je hebt altijd de juiste hoeveelheid nokjes. Met een clean en dedicated frame kun je voor de dag komen.

Modulair

De Santos Kabelgeleiders bestaan uit drie verschillende delen. Deze zijn modulair te gebruiken voor 1, 2, 3 of 4 kabels, én meer, want de combinaties zijn stapelbaar. Afhankelijk van wat gunstig is, kun je de kabels compact monteren of bijvoorbeeld naar 1 kant.

Gemakkelijk (de)monteren

Een Santos Kabelgeleider past op een gewoon

M5 nokje. Met de bout erin zijn de kabels direct opgesloten en het vormslot voorkomt dat de onderdelen gaan draaien ten opzichte van elkaar. Service en onderhoud aan de kabels is gemakkelijker dan ooit.

Compact, sterk en lichtgewicht

De Santos Kabelgeleiders zijn sterk, lichtgewicht en van geanodiseerd aluminium (roest niet); zo houden ze de kabels netjes aan het frame.

Op de toekomst voorbereid

Wil je later nog iets wijzigen aan je fiets? We plaatsen er met gemak kabelgeleiders bij of halen ze eraf. Dat is bijvoorbeeld handig als je de fiets in de toekomst wilt laten ombouwen tot elektrisch exemplaar.

Scroll to top