Fiets op maat

Fiets op maat

 

Welke maat heb ik nodig of hoe moet ik op de fiets zitten, dit zijn vragen die wij vaak horen in onze winkel. Daarom werken wij met verschillende meet mogelijkheden zoals fiets en zadel metingen.

We helpen je bij het vinden van de juiste zitpositie door gebruik te maken van het Cyclefit meetprogramma. Deze meting kost €75,- ,maar is gratis bij aankoop van een nieuwe fiets en hoort net als een kopje koffie tot onze standaard service! U krijgt uitgebreid advies en uitleg over de vele mogelijkheden die bij aankoop van uw fiets komen kijken.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen:

  • Welke fiets is het beste voor mij geschikt?
  • Wat is het verschil tussen de diverse Merken en type fietsen?
  • Kan fietsen met bepaalde fysieke klachten nog leuk worden.

 

Cyclefit meetsysteem

Goede positionering met het Cyclefit meetsysteem. Bij deze meting nemen wij verschillende maten van je op zoals Arm, been, schouder en romplengte. We noteren diverse zaken zoals zadellengte, pedaal systeem en wat voor type fietser je bent en of je blessures of breuken hebt gehad. Al deze gegevens verzamelen we, en geven we in in een speciaal computer systeem. Daaruit krijgen we dan een uitgebreid positie verslag van hoe de fiets voor je afgesteld dient te worden. En dit passen we dan uiteraard exact voor je toe, en heb je uiteindelijk een fiets die je past qua houding en gebruik.

Al met al ben je bij ons aan het juiste adres voor een fiets op maat voor veel fijne fiets kilometers, meer weten? Maak dan een afspraak

Cyclefit

https://www.cyclefit.nl/verantwoorde-positionering/hoe-wordt-er-gemeten/ 

 
Scroll to top