De nieuwe e-bikes van Vyber

Vyber is een nieuw, jong Nederlands fietsenmerk dat is gespecialiseerd in e-bikes. Het bedrijf komt uit Wierden en is ontstaan in 2015.

 

Ontdek de e-bikes van Vyber | Voordelige keus | Fietsenwinkel.nl

 

De Vyber elektrische fietsen staan bekend om kwalitatief goede en betaalbare e-bikes die met de nieuwste technologieën ontworpen zijn. Vyber heeft ook een eigen ontworpen app met allerlei handige functies. Met deze app kunt u namelijk de status van uw batterij checken, u kunt de motor uitschakelen bij diefstal en u heeft een overzicht van uw ritten. Daarom zijn de 3 kernwaarden van Vyber: Houd het eenvoudig, duurzaam en betaalbaar.

Vyber Ride E1 Special Edition

Deze Vyber is een absolute prijskiller! Een Limited Edition e-bike met geweldige specificaties. Deze opvallende Smartbike is uitgerust met een Vyber E-silence Comfort middenmotor. Ook is hij beoordeeld met een 8.1 in de ANWB e-biketest en bekroond met predicaat ‘Voordelige keuze’.

Meer informatie Ride E1 Special Edition

Vyber Ride E1

De Vyber Ride E1 is een Smartbike waar je trost op mag zijn. Deze comfortabele Smartbike is uitgerust met een Vyber E-silence Comfort+ middenmotor met Direct Drive Technology. Krachtige en goed te doseren Shimano schijfremmen die werken op hydraulische oliedruk.

Meer informatie Ride E1

Nieuws en evenementen