Santos dealer Bikers Heeswijk

Als Santos dealer in Heeswijk (regio Den Bosch) kennen we de historie van Santos maar al te goed. Wat in 1997 begon in een schuurtje in Lisse is de afgelopen jaren doorgegroeid naar een team van ruim 20 fietsliefhebbers. Vanaf de eerste kennismaking waren we enthousiast over Santos. We delen dezelfde passie voor fietsen en de focus ligt daardoor altijd op top kwaliteit. Gewoon goed is niet genoeg. Jaren geleden besloten we daarom officieel Santos dealer te worden. Maar wat houdt dat eigenlijk in?

Officieel dealer Santos

We zijn trots om Santos dealer te mogen zijn. Naast een breder aanbod hebben we ook meer modellen op voorraad. En dat is fijn, want daardoor kunnen fietsliefhebbers met dezelfde passie als ons direct een proefrit maken op meerdere modellen. Van elektrische fietsen, hybride fietsen tot vakantiefietsen. Als Santos dealer stappen graag op onze Santos en we laten je graag hetzelfde gevoel ervaren.

Bekijk het assortiment en bezoek de winkel

Op onze website vind je een ruim assortiment Santos fietsen. Maar zoals elke liefhebber zal bevestigen, moet je een Santos gewoon voelen. Je voeten in de pedalen zetten en verschillende Santos modellen met elkaar vergelijken. Want ieder mens en elke fiets is anders, het vinden van de perfecte fit is waar we elke ochtend voor opstaan. We nodigen je graag uit om onze winkel in Heeswijk te bezoeken. Al is het alleen om je te inspireren en onze passie over fietsen op je over te brengen

Dé Santos dealer van Brabant

Wij zijn de dichtstbijzijnde Santos dealer voor een aantal Brabantse plaatsen zoals:

  • Schijndel (4 km)
  • Veghel (5 km)
  • Uden (10 km)
  • Heesch (10 km)
  • Rosmalen (10 km)
  • Den Bosch (10 km)
  • Oss (12 km)
Santos Store

Over het merk: Santos fietsen

Santos is een klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspecialist waar een team van zo’n 20 fietsliefhebbers dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos klanten.

We zijn zelf fietsers en luisteren naar wat andere fietsers zeggen. Hierdoor weten we wat wel en niet werkt en komen we op nieuwe ideeën. We houden van top kwaliteit en dat is de reden waarom wij al jaren een officieel Santos Store zijn.

Santos kwaliteitsfietsen voor elk type rijder

Als je voor Santos kiest kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Een fiets van topkwaliteit geheel afgestemd op jouw wensen. Geen lopende-band-productie, maar echt vakwerk.

Bekijk alle informatie over Santos fietsen op onze santos website.

Santos ontwikkeling: BOSCH

Een sterke motor, een grote accu (in het frame) en Rohloff.
Regelmatig kregen we van jullie de vraag naar deze
combinatie op een Santos. Daarom zijn we bezig met het
ontwikkelen van een echte Santos met Bosch en Rohloff.
Met de sterkste motor en de grootste intube accu (750Wh).
Geschikt voor rijden met bagage en bikepacking-ready. Met
een nieuwe voorvork die geschikt is voor extra brede 75mm
spatborden.

Greep uit de Santos fietsen in onze webshop

Nieuws en actualiteiten