Orbea elektrische fietsen

Deze elektrische fietsen zorgen voor een steuntje in je rug. Je bent zo door het verkeer heen. Maar deze fietsen zorgen ook voor beleving en nieuwe avonturen!

Orbea Keram

De Orbea Keram is een comfortabele fiets. Rijders van elke leeftijd of elk ervaringsniveau zullen snel ontdekken dat Keram leuk en gemakkelijk te rijden is.

Meer informatie Keram

Orbea Keram SUV

Boodschappen halen, naar het werk gaan, lunchen naar het park of de onverharde wegen en plattelandsparken verkennen aan het einde van de week. De Keram SUV kan deze klussen gemakkelijk en zonder klachten aan.

Meer informatie Keram SUV

Orbea Gain

De Gain is ontworpen om je rit te vergemakkelijken, niet om hem te controleren. De concepten “Enough Power” en “Enough Energy” hebben dit model buitengewoon licht, sportief en rijdbaar gemaakt:

Meer informatie Gain

Orbea Wild

Ontdek nieuwe avonturen zoals jij dat wilt. Dit doe je natuurlijk met de Orbea Wild die je vaardigheden verbetert terwijl hij je bereik vergroot. Overwin steile beklimmingen en verleg de grenzen van tractie en gezond verstand op de terugweg.

Meer informatie Wild

Orbea Wild FS

Overwin met de Wild FS steile beklimmingen en verleg de grenzen van tractie en gezond verstand op de terugweg. Geniet van een slim ontwerp en geavanceerde kinematica van de ophanging.

Meer informatie Wild FS

Orbea Optima

Optima is een schijnbaar ‘gewone’ fiets, maar zowel de architectuur als de ergonomie van de nieuwe Optima zijn innovatief. Het is een fiets die is ontworpen om te worden gebruikt als elektrische fiets vanaf de conceptuele ontwerpfase.

Meer informatie Optima

Orbea Katu-e

de Orbea Katu-e is een platform dat bijzonder gevoelig is voor de nieuwe manier waarop we ons rond de stad bewegen, ontworpen voor zowel degenen die willen beginnen met stedelijk fietsen als degenen die al zeer ervaren of zelfs professionals zijn.

Meer informatie Katu-e

Orbea e-Bike

Hieronder zie je een paar van onze e-Bikes. Voor meer informatie klik op de afbeeldingen.