Cannondale dealer bikers

Als Cannondale dealer in Heeswijk (regio Den Bosch) kennen we de historie van Cannondale maar al te goed. Al 50 jaar bouwt Cannondale de ideale fiets voor elke liefhebber. Het begon in 1971 met de ontwikkeling van de eerste aluminium fiets. In de jaren die volgde is Cannondale altijd vast blijven houden aan twee pijlers: door ontwikkelen en de focus op kwaliteit. Onze ervaringen (en die van onze klanten met dezelfde passie voor fietsen) met Cannondale zijn keer op keer uitstekend, waardoor we jaren geleden besloten om officieel Cannondale dealer te worden. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

Officieel Cannondale dealer

Laten we vooropstellen dat we blij zijn dat we Cannondale dealer zijn. Naast een groter assortiment hebben we ook ontzettend veel fietsen op voorraad. Daardoor kun je meteen een proefrit maken. Van mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen tot elektrische fietsen. Wij zijn fan van het merk Cannondale en laten je graag ons gevoel daarbij ervaren.

Bekijk het assortiment en bezoek de winkel

Op onze website vind je een ruim assortiment Cannondale fietsen. Liever nog maken we tijd voor je vrij om je Cannondale aan te meten voor een uitgebreide proefrit. Ieder mens en elke fiets is anders, het vinden van de perfecte fit is waar we elke ochtend voor opstaan. We nodigen je graag uit om onze winkel in Heeswijk te bezoeken. Al is het alleen om je te inspireren en onze passie over fietsen op je over te brengen.

Dé Cannondale dealer van Brabant

Wij zijn de dichtstbijzijnde Cannondale dealer voor een aantal Brabantse plaatsen zoals:

  • Schijndel (4 km)
  • Veghel (5 km)
  • Uden (10 km)
  • Heesch (10 km)
  • Rosmalen (10 km)
  • Den Bosch (10 km)
  • Sint-Oedenrode (10 km)
  • Oss (12 km)
Cannondale - Bike shop

Bikers – Dé bike shop voor Cannondale in uw regio

Al sinds 1971 is Cannondale gedreven om perfecte fietsen te bouwen voor elk type rijder. Het begon met de ontwikkeling van de eerste aluminium fiets in 1971 en vandaag de dag is Cannondale het meest toonaangevende merk in de fietsindustrie.

Over het merk: De ultieme fiets, Cannondale!

Cannondale fietsen kenmerken zich door hoogwaardige prestaties, perfecte zitpositie en unieke stijl. Geen ander merk is zo vooruitstrevend met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Elk jaar verbleekt de concurrentie weer bij het zien van de nieuwe ontwikkelingen van Cannondale.

Greep uit de Cannondale fietsen in onze webshop

Nieuws en evenementen