Nieuws

Tacx Smart Trainers

 

We begrijpen dat je nu nog niet denkt aan het binnen fietsen op een indoor trainer, maar helaas is elk jaar de vraag veel hoger dan het aanbod van trainers, waardoor we veel klanten moeten teleurstellen. Daarom kun je nu bij ons je trainer al reserveren voor komend najaar.

Stuur een mail als je interesse hebt.

info@bikers.nl

 

 

Maak je keuze uit de 4 exemplaren:

Tacx NEO 2T Smart Trainer

 

 

OORVERDOVEND STIL

Dankzij de nieuw ontworpen magneten is de NEO 2T Smart een stuk stiller. De inwendige luchtverplaatsing en de trillingen zijn teruggedrongen. Daardoor is de trainer opvallend stil.

 

EEN COMFORTABELERE ERVARING

Hij reageert ook direct op veranderingen in snelheid of helling en zorgt dat u een aantal graden naar links en rechts kunt bewegen tijdens het fietsen. Hierbij wordt de natuurlijke beweging van uw lichaam gevolgd.

 

 

 

 

 

 

De prijs van deze Tacx is €1299.00,-

Tacx FLUX 2 Smart Trainer

 

 

NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR

Deze Tacx is zo ontwikkeld zodat je jouw prestaties en voortgang kunt bijhouden met betrouwbare, consistente metingen. Hieronder vallen vermogen, snelheid en cadans, nauwkeurig gemeten binnen 2,5%.

 

KLAAR VOOR DE SPRINT

Door het uitgebalanceerde ontwerp en de grote voet biedt de FLUX 2 Smart trainer maximale stabiliteit, zelfs tijdens de meest explosieve sprints, tot 2000 watt.

 

KLIM HOGER

Haal het meeste uit je zware work-outs door te trainen op realistisch gesimuleerde hellingen tot een hellingshoek van 16%.

 

 

 

De prijs van deze Tacx is €799.00,-

Tacx FLUX S Smart Trainer

 

 

NAUWKEURIG EN BETROUWBAAR

Houd je prestaties en voortgang bij met betrouwbare, consistente metingen. Hieronder vallen vermogen, snelheid en cadans, nauwkeurig gemeten met een ongelooflijke precisie die niet meer dan 3% afwijkt.

 

KLAAR VOOR DE SPRINT

Door het uitgebalanceerde ontwerp en de grote voet heeft de FLUX S Smart trainer maximale stabiliteit, zelfs tijdens de meest explosieve sprints, tot 1,500 watt.

 

KLIM HOGER

Haal het meeste uit je intensieve work-outs door te trainen op realistisch gesimuleerde hellingen tot een hellingshoek van 10%.

 

 

 

De prijs van deze Tacx is €599.00,-

Tacx Flow Smart Trainer

 

 

Interactieve, slimme trainer, compatibel met fiets-apps

  • Het wiel is met twee eenvoudige klikken stevig op zijn plaats te zetten
  • Meet snelheid, vermogen en cadans
  • Vrijwel geluidloos vliegwiel zorgt ervoor dat u kunt fietsen zonder anderen te storen
  • Werkt met populaire trainingsapps van derden, zoals Zwift en Tacx®
  • Train met realistische gesimuleerde hellingen met een hellingsgraad van tot wel 6%

 

De Tacx Flow Smart trainer biedt alles wat u nodig hebt voor trainingen en een volledig interactieve indoorfietservaring, zodat u het hele jaar kunt blijven trainen. Dankzij het ‘wheel-on’ ontwerp is het toestel eenvoudig neer te zetten en op te bergen. U kunt het toestel bovendien koppelen met uw favoriete apps, zoals Zwift, Tacx en TrainerRoad.

 

 

De prijs van deze Tacx is €299.00,-

Nieuws en evenementen