Santos vakantiefietsen

Of je nu naar Limburg gaat of een wereldreis naar Kathmandu, een goede betrouwbare vakantiefiets maakt het verschil tussen een leuke vakantie en een belevenis. Santos vakantiefietsen zijn bijzonder goed uitgerust en dit is daarom een van de onderscheidende kwaliteiten van het merk. Voor meer informatie over de verschillende modellen kun je hier een kijkje nemen.

Santos Travelmaster 3+ PX Dames 2019

Santos Travelmaster 3+ PX Dames

7.249,00

Santos Travelmaster 3+ PX, Mat Blauw

De Travelmaster 3+ PX is een elektrische fiets met power. Hij is ontwikkeld voor vakantiegangers, weekendvierders, levensgenieters en fietsforenzen. Robuust en authentiek als een echte Travelmaster, met een lekker teugje extra energie. Met de wind in de rug ga je fluitend op pad, de buitenlucht in.

Santos Trekking Lite Heren 2018

Santos Trekking Lite Heren

4.558,00

Santos Trekking Lite, Vulcan / Rood

De Trekking Lite is de sport-coupe onder de Santos fietsen. We hebben bij dit model niet alleen de afwerking naar een veel hoger niveau getild, maar ook veel energie gestoken in een laag gewicht.

Santos Trekking Lite PX Dames 2019

Santos Trekking Lite PX Dames

4.849,00

Santos Trekking Lite PX, Mat Grijs

De Trekking Lite PX is de snelle en lichte E-bike met Pendix middenmotor. Gebruik ‘m als een stijlvolle commuter, een lichtgewicht sportieve toerfiets of vlotte vakantiefiets voor light-trekkings.

Santos fietsen website
Neem een kijkje op onze Santos website voor meer informatie over vakantiefietsen, de modellen en de mogelijkheden.
Santos vakantiefietsen    

Nieuws en evenementen