• Travel master 2+
    "Eén van de beste allrounders op de markt."

De Travelmaster 2 + is zowel een nieuwkomer als oude bekende in de Travelmaster serie. Hij is namelijk voortgekomen uit de doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Het principe blijft hetzelfde; een heavy-duty trekking fiets voor verre bestemmingen, als licht bepakte randonneur om een weekend door Nederland te fietsen, maar ook perfect om elke dag mee naar je werk te fietsen.

Wat is er nieuw aan deze charismatische reiziger? Om te beginnen is het nu mogelijk om zowel velg als schijfremmen te kiezen. Ook heeft de Travelmaster 2+ ruimte voor bredere banden, is hij geschikt voor een racestuur met raceshifters en krijgt de fiets een nieuwe Cro-Mo voorvork.

*Fiets op de foto betreft prototype. Voorvork en balhoofdbuis wijken af van laatste versie. Foto’s binnenkort beschikbaar."Eén van de beste allrounders op de markt."

Een nieuwe klassieker

met aantrekkelijke extra's

sterk en ligt frame

Bredere banden

sterk en ligt frame

Velg en schijfremmen

sterk en ligt frame

Zelf customizen

sterk en ligt frame

Meer dan 50 kleuren

sterk en ligt frame

Modulaire kabelgeleiders

Tot 50mm brede banden

Bredere banden

We hebben ervoor gezorgd dat je met de Travelmaster 2+ banden tot 50mm kunt gebruiken. Wel zo fijn als je van plan bent veel onverhard te gaan touren.

Wil je nog breder kunnen gaan? Kijk dan naar de Travelmaster 3+.

Hydraulische remmen

Schijf of velgremmen

Op de Travelmaster 2+ zijn twee soorten hydraulische remmen mogelijk. Kies voor krachtige schijfremmen of de betrouwbare Magura’s. Kies wat het best bij je past.

Santos only productontwikkeling

Modulaire Kabelgeleiders en nokjes

De nieuwe Travelmaster 2+ is uitgerust met onze eigen ontwikkelde modulaire kabelgeleiders. De Santos Kabelgeleiders zijn bouwblokjes voor aan je frame. Welke configuratie je ook kiest: je hebt altijd de juiste hoeveelheid nokjes. Ook als je later iets aan de configuratie van de fiets wilt wijzigen.

Een moderne randonneur

Geschikt voor Racestuur

Ook nieuw ten opzichte van de Travelmaster 2.8 is de optie om een racestuur te kiezen. in combinatie met de raceshifters stel je zo een hypermoderne, heavy duty randonneur samen. Of wat dacht je van wat bikepacking?

Combineer er op los

Meer dan 50 framekleuren

Maak je Santos fiets eigen en uniek; retro of juist op de tijd vooruit. Ook de keuze voor de kleur van de logo’s en letters is aan jou.

Om het plaatje nog completer te maken kun je ook de kleur van je Rohloff-naaf kiezen.

Santos kleuren

Lowrider voor grote tassen

Geschikt voor de nieuwe Literack XL

8 jaar geleden ontwikkelde Santos de LiteRack. Inmiddels is er hier een XL versie van. Door de dikkere stangetjes en extra beugel is deze geschikt voor grotere tassen. Met een draagvermogen van 25kg een slimme keuze als baggagerack voor de 2+.

Drie soorten aandrijvingen

Rohloff-riem, Rohloff-ketting of Derailleur.

Betrouwbare Rohloff naaf

Betrouwbare Rohloff naaf

derailleur

Ook verkrijgbaar in derailleur

Lange levensduur, minder onderhoud

Santos riemaandrijving

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. De Travelmaster 2+ heeft deze duurzame Santos riemaandrijving. Dat betekent vaste achterpadden (zodat je achterwiel altijd recht staat) en Gates riemaandrijving. Zo kun je véél en geruisloos fietsen. Wel zo fijn.

Zorgeloos fietsen

Duurzame Rohloff-naaf

Wil je zorgeloos véél kilometers maken, kies dan voor de betrouwbare en gebruiksvriendelijke interne versnellingen van Rohloff met Santos riemaandrijving. Het maakt de Travelmaster 2+ een ‘low maintenance’ en ijzersterke reispartner.

De Rohloff naaf heeft 14 versnellingen en is er in 6 kleuren.

Santos Only

Eigen product ontwikkeling

 

Een Santos heeft onderdelen die we in-house ontwikkelen. Ze zijn gemaakt op basis van ervaring uit de praktijk; van Santos rijders, of tijdens onze eigen fiets trips. Soms prominent aanwezig, soms amper zichtbaar.

Wat ze ook zijn, ze zijn er altijd om de handigheid, modulariteit en duurzaamheid van je fiets te bevorderen. Deze productontwikkeling zit in elke Santos en noemen we; Santos Only.

De nieuwe Travelmaster 2+ heeft genoeg opties:

Krachtige hydraulische schijfremmen

Santos schijven

Velgremmen

Santos Split Part

Santos modulaire kabelgeleiders

Duurzame Santos riemaandrijving

Santos riemaandrijving

Splitpart

Santos Split-part

Santos Alleshouder

Santos XL vakantievelgen

Santos naven

Santos achterpad

Custombuilt

Zullen we aan de slag gaan?

Custom Build - Stap 1

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 50 kleuren beschikbaar!

Stappen2

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Stappen3

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

Geometrie

Alle maten op een rij

Geometrie

Geometrie Travelmaster 2+

Alle maten zijn gegeven in millimeters, tenzij anders aangegeven.
Tip: Cijfers zeggen niet alles; kom langs voor een testrit.

Wij helpen u graag.

Scroll to top