Travelmaster 3+ GS

Travelmaster 3+ GS E-bike

De Travelmaster 3+ is een reisfiets met power. Hij is ontwikkeld voor vakantiegangers, weekendvierders, levensgenieters én fietsforenzen. Robuust en authentiek als een echte Travelmaster, met een lekker teugje extra energie. Met de wind in de rug ga je fluitend op pad, de buitenlucht in. 

De Travelmaster 3+ beschikt over de beste onderdelen voor veel-fietsers. Je hebt de keuze uit krachtige velg- en schijfremmen, geselecteerd voor intensief gebruik.

Daarnaast een Pinion versnellingsbak met riemaandrijving om het onderhoud zo minimaal mogelijk te houden en een super stabiel frame voor veel bagage. Overigens is de Travelmaster 3+ ook in derailleur uitvoering verkrijgbaar.

Dus of je nu naar je werk fiets, naar Zweden of de middellandse zee, de Travelmaster 3+ begeleidt je steady en stabiel. Voor dagen vol voldoening en een immens gevoel van vrijheid.

De Travel Lite+ E-bike is niet zomaar een vakantiefiets

Neodrives aandrijving

krachtig en robuust 

De Santos Power GS fietsen hebben we uitgerust met een Neodrives Z20 motor in het achterwiel. Dat is een stille, trillingsvrije gelijkstroommotor, die ‘kracht gestuurd’ is. Hoe harder je trapt, hoe meer power de motor levert. Dat voelt fijn, want je kunt zelf de snelheid controleren en op gevoel doseren.

De Neodrives motor is de kern van een sterk wiel met korte spaken. Dat wiel is gemakkelijk in en uit de fiets te halen (quick release), waardoor je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, (plaatselijke) fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen.

Reisfiets met power Super stabiel

       Sterk en stabiel frame

       Veel bagage mogelijk

   Super sterke Santos XL wielen

Veilig afdalen, vol vertrouwen

Sterk en stabiel frame

De Travelmaster 3+ volgt gewillig en suist strak door de bochten. Ook tijdens een razendsnelle afdaling over asfalt of onverharde bergpaden. Hij heeft een super sterk frame, een stalen voorvork en ijzersterke wielen waardoor zwabberen verleden tijd is.

Veel bagage

Stabiel rijgedrag, ook met véél bagage

De Travelmaster 3+ kun je uitrusten met ruim 40 kg bagage verdeeld over 5 tassen. Kies bijvoorbeeld een Santos TravelRack XL achterdrager (26 kg*) en een Tubus lowrider (15 kg). Het sterke, stijve frame en de stalen voorvork geven geen krimp als je met 25 km/u over een klinkerweg fietst of wat boomwortels tegenkomt. De dikke banden geven hem bovendien lekker veel comfort.

27,5 inch, 62 mm banden

Santos XL vakantiewielen

De Travelmaster 3+ E-bike heeft Santos XL vakantiewielen. Die zijn 27,5 inch groot, handgemaakt, met 62 mm banden op extra brede velgen. Ze zijn ijzersterk door hun korte spaken. De extra lucht in de banden zorgt voor comfortabele vering. Blijf dus lekker in je zadel zitten, geniet van de omgeving, je banden doen het werk.

Je kunt ook kiezen voor Santos XL vakantiewielen in 28 inch uitvoering. Het frame is namelijk geschikt gemaakt voor twee wielmaten! In het Travelmaster 3+ frame passen 28 inch wielen met banden van 42 tot 55 mm.

Pinion versnellingsbak

                                                                                                            Veel fietsen, weinig onderhoud

Duurzame Santos riemaandrijving

Pinion versnellingsbak met 12 of 18 versnellingen

Duurzame Santos riemaandrijving

12 of 18 versnellingen

Onderhoudsarme Pinion versnellingsbak

Een Travelmaster GS E-bike heeft een Pinion aandrijving. Deze versnellingsbak komt samen met riemaandrijving, een super duurzame en onderhoudsarme combinatie. We leveren de Pinionbox standaard met 12 versnellingen, met keuze voor 18 speed voor de liefhebbers. Die laatste is er overigens in 5 kleuren, dus combineer er op los.

Langere levensduur, minder onderhoud

Duurzame Santos riemaandrijving

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. De Trekking Lite PX heeft deze duurzame Santos riemaandrijving. Dat betekent vaste achterpadden (zodat je achterwiel altijd recht staat) en Gates riemaandrijving. Zo kun je véél en geruisloos fietsen. Wel zo fijn.

Krachtige hydraulische remmen

Betrouwbaar en veilig

Op de Travelmaster 3+ GS zijn twee soorten hydraulische remmen mogelijk. Kies voor krachtige schijfremmen of de betrouwbare Magura's. Kies wat het best bij je past.
schijfremmen

Krachtige hydraulische        schijfremmen

Krachtige velgremmen

Krachtige hydraulische schijfremmen

Veel remkracht

De Travelmaster 3+ E-bike kun je uitrusten met Shimano XT schijfremmen met lange grepen. Lekker comfortabel. Afhankelijk van je doel kun je kiezen voor verschillende schijven. De XT variant is er in 180 en 203 mm, van Hope hebben we de Tech3 V4 variant van 203 mm. Kies wat jou het beste past.

Scroll to top