Onze werkplaats

De werkplaats is één van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf.

Iedere fiets die bij ons gekocht wordt, zal 100% rijklaar worden gemaakt in onze werkplaats. We streven naar nét dat beetje extra, zo komt het regelmatig voor dat we bijvoorbeeld balhoofdstellen bij een nieuwe fiets open maken om er extra vet in te doen, of een kabelrouting aanpassen zodat uw fiets niet snel beschadigd raakt door het schuren van de kabel. 

En dit doen we niet zomaar, we willen uw fiets zo goed mogelijk aan u meegeven, natuurlijk kun je dit doen zoals internet aanbieders. Pedalen eraan, het stuur recht zetten en rijden maar.

Maar dat is niet de manier zoals wij werken! Als uw fiets bij ons de werkplaats uitkomt dan kunt u ervanuit gaan dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe fiets. We zien u dan graag terug voor uw eerste gratis servicebeurt. Hiermee koopt u een stuk zekerheid, maar ook veiligheid. 

Bij Bikers is uw fiets letterlijk in goede handen! Onze goed opgeleide monteurs, met meer dan 20 jaar ervaring, beschikken over een goed uitgeruste werkplaats. Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en werken met de beste gereedschappen.  

Een uitgebreide servicebeurt, een full suspension MTB servicen, een Rohloff naaf onderhouden, een BB-30 crankstel demonteren, nieuwe wielen bouwen, etc. etc.       

Onze werkplaats is er helemaal klaar voor!

Scroll to top