Santos dealer Bikers

Als Santos dealer in Heeswijk (regio Den Bosch) kennen we de historie van Santos maar al te goed. Wat in 1997 begon in een schuurtje in Lisse is de afgelopen jaren doorgegroeid naar een team van ruim 20 fietsliefhebbers. Vanaf de eerste kennismaking waren we enthousiast over Santos. We delen dezelfde passie voor fietsen en de focus ligt daardoor altijd op top kwaliteit. Gewoon goed is niet genoeg. Jaren geleden besloten we daarom officieel Santos dealer te worden. Maar wat houdt dat eigenlijk in?

Officieel dealer Santos

We zijn trots om Santos dealer te mogen zijn. Naast een breder aanbod hebben we ook meer modellen op voorraad. En dat dat is fijn, want doordoor kunnen fietsliefhebbers met dezelfde passie als ons direct een proefrit maken op meerdere modellen. Van elektrische fietsen, hybride fietsen tot vakantiefietsen. Als Santos dealer stappen graag op onze Santos en we laten je graag hetzelfde gevoel ervaren.

Bekijk het assortiment en bezoek de winkel

Op onze website vind je een ruim assortiment Santos fietsen. Maar zoals elke liefhebber zal bevestigen, moet je een Santos gewoon voelen. Je voeten in de pedalen zetten en verschillende Santos modellen met elkaar vergelijken. Want ieder mens en elke fiets is anders, het vinden van de perfecte fit is waar we elke ochtend voor opstaan. We nodigen je graag uit om onze winkel in Heeswijk te bezoeken. Al is het alleen om je te inspireren en onze passie over fietsen op je over te brengen

Dé Santos dealer van Brabant

Wij zijn de dichtstbijzijnde Santos dealer voor een aantal Brabantse plaatsen zoals:

  • Schijndel (4 km)
  • Veghel (5 km)
  • Uden (10 km)
  • Heesch (10 km)
  • Rosmalen (10 km)
  • Den Bosch (10 km)
  • Oss (12 km)
Santos Store

Als Santos dealer ook gespecialiseerd in onderhoud

Als officiële Santos dealer zijn we naast onze assortiment ook gespecialiseerd in het onderhoud van Santos fietsen. Heb je een vraag of ben je op zoek naar een fijne partij voor het onderhoud of reparatie van je Santos fiets? Dan helpen we je graag verder. Stuur een bericht naar info@bikers.nl of bel naar 0413291640.

Bouw uw droomfiets
Fietsen is een passie, en dat kunnen we weten want we zijn zelf ook fanatieke fietsers. De passie voor het fietsen is de reden waarom we voor kwaliteit kiezen, en dat merk je.
Bouw je droomfiets       

Nieuws en actualiteiten