Cannondale dealer bikers

Als Cannondale dealer in Heeswijk (regio Den Bosch) kennen we de historie van Cannondale maar al te goed. Al 50 jaar bouwt Cannondale de ideale fiets voor elke liefhebber. Het begon in 1971 met de ontwikkeling van de eerste aluminium fiets. In de jaren die volgde is Cannondale altijd vast blijven houden aan twee pijlers: door ontwikkelen en de focus op kwaliteit. Onze ervaringen (en die van onze klanten met dezelfde passie voor fietsen) met Cannondale zijn keer op keer uitstekend, waardoor we jaren geleden besloten om officieel Cannondale dealer te worden. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

Officieel Cannondale dealer

Laten we vooropstellen dat we blij zijn dat we Cannondale dealer zijn. Naast een groter assortiment hebben we ook ontzettend veel fietsen op voorraad. Daardoor kun je meteen een proefrit maken. Van mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen tot elektrische fietsen. Wij zijn fan van het merk Cannondale en laten je graag ons gevoel daarbij ervaren.

Bekijk het assortiment en bezoek de winkel

Op onze website vind je een ruim assortiment Cannondale fietsen. Liever nog maken we tijd voor je vrij om je Cannondale aan te meten voor een uitgebreide proefrit. Ieder mens en elke fiets is anders, het vinden van de perfecte fit is waar we elke ochtend voor opstaan. We nodigen je graag uit om onze winkel in Heeswijk te bezoeken. Al is het alleen om je te inspireren en onze passie over fietsen op je over te brengen.

Dé Cannondale dealer van Brabant

Wij zijn de dichtstbijzijnde Cannondale dealer voor een aantal Brabantse plaatsen zoals:

Cannondale - Bike shop
  • Schijndel (4 km)
  • Veghel (5 km)
  • Uden (10 km)
  • Heesch (10 km)
  • Rosmalen (10 km)
  • Den Bosch (10 km)
  • Sint-Oedenrode (10 km)
  • Oss (12 km)

Als Cannondale dealer ook gespecialiseerd in onderhoud

Als officiële Cannondale dealer zijn we naast het begeleiden en aanmeten van een nieuwe Cannondale fiets ook gespecialiseerd in het onderhoud van Cannondale fietsen. Heb je een vraag? Of ben je op zoek naar een enthousiaste partij die jouw Cannondale fiets kan onderhouden of repareren? Dan helpen we je graag verder. Bezoek onze onderhoudspagina of stuur een bericht naar info@bikers.nl of bel naar 0413291640.

Bouw uw droomfiets
Fietsen is een passie, en dat kunnen we weten want we zijn zelf ook fanatieke fietsers. De passie voor het fietsen is de reden waarom we voor kwaliteit kiezen, en dat merk je.
Bouw je droomfiets       

Nieuws en evenementen