Cannondale Topstone Carbon

De Cannondale Topstone Carbon vormt de ultieme samensmelting van onze ervaring met het bouwen van snelle racefietsen, comfortabele endurance-fietsen en ultralichte dubbelgeveerde mountainbikes. Al die kennis is nu verzameld in een exceptionele machine die ontworpen is voor maximaal rijplezier op plaatsen waar de meeste gravelbikes niet eens kunnen komen, of voor optimaal comfort op iets rustiger terrein.

Wat is Proportional Response?

De vering en het totale rijgevoel worden specifiek afgestemd op de framemaat door het gebruik van een andere carbon layup en buisdiameter. Daarom heeft elke maat de perfecte veerrespons en ideale framestijfheid. Geen afstelling, geen gedoe. Gewoon opstappen en rijden. Proportional Response en Kingpin Suspension functioneren harmonieus samen voor een ultrasoepel rijgedrag en een vertrouwd aanvoelende grip voor elke framemaat en elke rijder, ongeacht zijn of haar lichaamslengte.

Cannondale Topstone – Online shop

Speels gepositioneerd

Speels gepositioneerd

De Cannondale Topstone Carbon rijdt ontspannen genoeg voor lange tochten, maar is sportief genoeg om lekker mee te scheuren. Hij heeft een zitpositie die comfort en controle garandeert op lange avontuurlijke ritten en het vertrouwen dat nodig is op smalle singletracks.

Spullen meenemen

Heel veel bevestigingspunten voor het opbergen van spullen en monteren van bidonhouders, met een multi-position-bevestiging aan de onderhuis en nog meer mogelijkheden op de bovenbuis, zitbuis en aan de onderzijde van de onderbuis. Er zitten zelfs bevestigingspunten op de voorvork. Extra bidon? Check. Luchtmatras. Wat dacht jij dan. Wastafel? Misschien iets te…

Spullen meenemen
Lekker brede banden

Lekker breed

Met bandenruimte voor serieus breed rubber (met gemak 700x40c of 650bx48c) geeft de Cannondale Topstone Carbon je letterlijk meer speelruimte en verhoogt de funfactor.

Meer geven, meer nemen

Rij door, doe het. Gravel, singletrack, afgeragde achterafpaadjes, wat dan ook. Met de grip en het comfort van de Topstone Carbon gravelbike liggen alle wegen open.

Topstone carbon - op avontuur