Cannondale SuperSix EVO

De gloednieuwe Cannondale SuperSix EVO is een sublieme evolutie van onze klassieke racemachine. We hebben het lage gewicht en de telepatische stuureigenschappen van de bekroonde vorige versie behouden en hebben al het overige op een bizarre wijze verbeterd. Soepeler, veelzijdiger en heel veel sneller – hij is gebouwd om te vliegen.

BETER MICROVEERSYSTEEM EN MEER BANDENVRIJHEID VOOR EEN VERRASSEND COMFORT

Cannondale SuperSix Evo – Online shop

Team CCC

Nog steeds superlicht. Maar nu veel sneller.

Windtunneltesten hebben aangetoond dat de luchtweerstand 21% lager is dan bij zijn voorganger. Lees hier meer over de resultaten van de aerodynamica-testen van de nieuwe SuperSix EVO.

Aerodynamic Performance Technical Report

HollowGram SAVE SystemBar

Dun stuurprofiel absorbeert de schokken en vermindert de luchtweerstand voor een beter comfort en meer snelheid. Tweedelig ontwerp zorgt voor uitwisselbaarheid en de 8° hoekverstelling maakt een perfect afgestemde zitpositie mogelijk. Beschikbaar op de topmodellen.

Stembar
HollowGram 45 KNØT-wielen

HollowGram 45 KNØT-wielen

Een evolutie van ons brede, ultrasnelle, gestroomlijnde velgprofiel met een lichte, veelzijdige 45 mm hoge velg. Behoudt een hoge aerodynamische efficiëntie, zelfs met brede banden. Bekijk de 45 KNØT-wielen op bepaalde modellen.

Licht ontwerp met lage luchtweerstand

Road