Cannondale CAADX

Ga van de gebaande paden af met deze cyclocrosser, superforens en allroad-avonturenfiets. De Cannondale CAADX kent geen grenzen. De CAADX deelt kenmerken met onze bekroonde cyclocross-kampioen, de SuperX. Dit maakt de prijs-kwaliteitverhouding erg gunstig voor de consument.

Cannondale staat bekend om zijn hoge kwaliteitsfietsen. Met fietsen voor alle verschillende disciplines gooit Cannondale hoge ogen in de wielersport. Hierdoor hebben ze ook kennis opgedaan in elke discipline welke ze onderling weer gebruiken om elk model elk jaar weer te verbeteren.

Benieuwd naar het rijgedrag van de CAADX? Voor een proefrit en het rijgevoel, adviseren we je onze winkel te bezoeken. Onze Bikers fietswinkel vind je in Heeswijk-Dinther. Eerst wat online rondkijken? Bekijk dan ons complete aanbod in onze webshop.

CAADX – Online shop

CAADX DNA

SuperX DNA

De CAADX deelt zijn geometrie met de bekroonde cyclocross-kampioen, de SuperX. Gezien zijn prestigieuze afkomst is zijn prijs-kwaliteitverhouding nog indrukwekkender. Een perfect huwelijk als je het onze Bikers specialisten vraagt.

Stay OutFront

OutFront stuurgeometrie biedt veel stabiliteit in technische afdalingen en tegelijkertijd uitstekende wendbaarheid op andere parkoerssegmenten. Precies de kenmerken die jij nodig hebt om de ultieme baas te zijn op de huidige cyclocross-parkoersen.

Outfront

Het SAVE microveerysteem in het achterframe en de vork zorgt dat je fiets beter spoort op ruwe ondergrond zodat je in beklimmingen volle bak kunt blijven rijden. Vol vertrouwen klim jij op welke ondergrond dan ook.

Topstone carbon - op avontuur