Cannondale Habit

Met een moderne geometrie, solide trail-afmontage en baanbrekende veringstechnologie is de Cannondale Habit een mountainbike gemaakt voor de avontuurlijke fietser. Deze fiets bekijken en uitproberen? Bezoek onze winkel.

29 INCH Wielen

Hij is uitgerust met 29” wielen, brede banden met veel grip en precies de juiste hoeveelheid vering: 140 mm veerweg voor en 130 mm achter. Daarom is de Habit geschikt om overal ter wereld ongerepte trails te temmen.

Proportional Response veersysteem

Proportional Response veersysteem

Rijders verschillen in lengte. Vering moet daarop aangepast zijn. Onze Proportional Response-vering maakt gebruik van maatspecifieke zwaartepunten om de vering bij elke framemaat te optimaliseren.

Proportional Respons betekent dat elke rijder kan genieten van ideale veerprestaties: betere tractie tijdens het remmen en klimmen, hogere trapefficiëntie, beter aanspreken van de vering op kleine oneffenheden en meer controle bij grote klappen.

Ongeacht je lichaamslengte optimaliseert het Proportional Response-ontwerp het rijgedrag voor meer controle, meer snelheid en simpelweg meer plezier.

Habit Whitepaper

Cannondale Mountainbike Habit – Online shop

Flip Chip

Met een omkeerbare chip kun je de geometrie aanpassen: verhoog het bottom bracket en maak de balhoofdhoek een halve graad steiler, of schakel om tussen 29 en 27-plus-wielen.

Flip Chip
Habit - Elektrisch

Neo betekent elektrisch

Hoe maak je een leuke fiets nog leuker?
Gewoon power toevoegen.

Habit Whitepaper

We bouwen de frames van de Habit-fietsen van Carbon – licht, stijf, supermodern – of van klassiek aluminium, sinds jaar en dag ons kenmerkende framemateriaal.

Springen