Hoe bouw je een Palace fiets?

In een jaar vol onverwachte dingen brengen we je de ultieme racefiets: een samenwerking die culturele iconen overbrugt en conventie overstijgt.

By: Murray Buster

In tegenstelling tot wat je tot nu toe bij het wielrennen op de weg hebt gezien, hebben Cannondale, Rapha en Palace Skateboards hun gezamenlijke innovatieve krachten toegepast om een unieke en ontwrichtende look te creëren voor het EF Pro Cycling-team om te sporten tijdens de Giro d’Italia 2020.

Van Cannondale komt een volledig op maat gemaakte vloot van individueel geverfde framesets: variërend van ‘s werelds snelste fiets, SystemSix, tot de lichtgewicht SuperSix EVO en de windverslaafde SuperSlice. Gebruikmakend van Cannondale’s nieuw gevormde wereldwijde creatieve hub en verffaciliteit, werkte ons team nauw samen met hun tegenhangers bij Rapha en Palace om een frame- en vorkpakket te creëren dat tot leven wordt gebracht met behulp van de opvallende beelden van de speciale editie-kit en helmen van het raceteam.

“Als ik aan Cannondale denk, denk ik aan de broer van mijn beste vriend waar we allemaal tegen opkeken! En hoeveel ik er een wilde. “

– Lev Tanju, Palace Skateboards, oprichter

Palace Skateboards is een merk dat goed weet samen te werken met andere merken. Met succesvolle partnerschappen met onder meer het Reebok, Adidas, Ralph Lauren, Evisu en Juventus voetbalteam om er maar een paar te noemen, lijken fietsen de onnatuurlijke keuze. Een perfecte pasvorm.

Deze unieke framesets werden exclusief geproduceerd voor de selectie van acht rijders in de Giro d’Italia. Maar u wilt op de hoogte blijven, want we hebben iets in petto om u een manier te bieden om een van deze samenwerkingsfietsen te bemachtigen. Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit terwijl de race zich ontvouwt in Italië.

Building a Palace: Cannondale x Palace x Rapha

Cannondale racefiesten