Vyber Ride E1 Special Edition

Even voorstellen aan de nieuwe Vyber Ride E1 Special Edition.

Deze onwijs mooie elektrische stadsfiets geeft echt een positieve vibe aan de markt. Dat is precies wat Vyber wilde bereiken met de Ride E1 Special Edition. Een stabiele en krachtige e-bike met een zeer moderne, elegante uitstraling.

E-biketest 2021: Vyber Ride E1 Special Edition | ANWB

Vyber Connected Ride App

Vyber onderscheidt zich niet alleen met dit prachtige model van de concurrentie op de e-bike markt. Om diefstal te voorkomen is een applicatie ontwikkeld. Bij onverwachte bewegingen van de fiets, krijgt de appgebruiker een waarschuwing.  Wordt de fiets toch gestolen? Met de kill-modus wordt de motor op afstand uitgeschakeld en de software in de fiets onklaar gemaakt waardoor een dief de e-bike niet kan gebruiken.

De app is niet alleen handig voor anti-diefstal, maar wordt ook gebruikt om informatie over de fiets op te slaan. Zo houdt de rittenlog functie alle gereden ritten bij en is de status van de batterij makkelijk af te lezen op de telefoon. Daarnaast kan de onderhoudshulp aangezet worden, zodat de fiets tijdig onderhouden wordt.

Vyber E-Bikes Assortiment - OREL Fietsspeciaalzaak Gieten

Prijswinnaar

De Vyber kwam verrassend goed uit de ANWB-test. De fiets is met een 8.1 verkozen tot voordeligste keus en hoogst scorende e-bike van Nederlandse bodem! De Ride E1 Special Edition heeft een fraaie plek 4 gekregen in de ANWB E-Bike test tot € 2.500,-. Het natuurlijke rijgedrag, het comfort en een grote accucapaciteit maakt van de Vyber Ride E1 Special Edition een prijswinnaar.

Klik hier voor de ANWB-test.

Bent u op zoek naar echt iets speciaals?

Wij bouwen je fiets geheel naar je wensen op. Bekijk de mogelijkheden op custom build

Nieuws en evenementen