Ik ga op fietsvakantie en neem mee… reserveonderdelen! Maar welke dan? In deze video vertelt Robbert, de eigenaar van Santos, wat hij zou meenemen.

Goede voorbereiding is het halve werk

Je hebt alvast wat kilometers in de benen. Je bepakking uitgebreid getest en gefinetuned. Proefgeslapen in je nieuwe tentje. En… ervoor gezorgd dat zowel jij als je fiets in topconditie zijn. En dat houdt natuurlijk wel iets meer in dan alleen je banden op de juiste spanning brengen. Vergeet dan ook niet om tijdig langs te gaan bij Bikers voor een onderhoudsbeurt. O ja, en daarna voor alle zekerheid nog even een extra ritje te maken. Voor je weet maar nooit.

11 tips voor een avontuurlijke vakantie

Op fietsvakantie gaan is heel erg simpel. Een fiets, een paar tassen en een plan. Meer is het niet. Nou ja, wellicht gecombineerd met een beetje motivatie om lekker door te trappen. Wil je weten hoe? Wereldfietsers Marco en Lisette van Santos delen 11 handige tips & tricks voor een avontuurlijke vakantie.

Handige linkjes voor onderweg

Om je op weg te helpen, hebben we wat inspirerende linkjes voor je verzameld. Ontdek nieuwe routes, zowel om de hoek als ver over de landsgrenzen. Bekijk de filmpjes als je zelf graag je fiets onderhoudt. Voor uitleg over hoe een USB lader werkt. Of bij pech onderweg. Zo haal je nog meer uit je fiets.