Hieronder een greep uit ons assortiment!

 

Giant AnyTour E+

De AnyTour E+ geeft een comfortabel, sportief en ontspannen rijgevoel dankzij een 70 Nm SyncDrive Sport motor die tot maximaal 350% instelbare ondersteuning levert. Je kunt die ondersteuning aanpassen op de rijeigenschappen die jouw voorkeur hebben. Hij is ontworpen voor ruwer terrein en heeft een 60 mm geveerde voorvork met een hydraulische lock-out. In de onderbuis zit een naadloos en fraai geïntegreerd EnergyPak accupakket dat langdurig vermogen levert. De RideDash EVO is fraai geïntegreerd in de stuurpen en met de gebruiksvriendelijke knoppen kun je diverse functies bedienen.

Cannondale Mavaro Neo 5

De compleet vernieuwde Cannondale Mavaro Neo 5 is perfect voor iedereen die een mooie e-bike zoekt met sportieve rijeigenschappen. De Mavaro Neo 5 biedt precies dat. Een mooi aluminium frame met de geïntegreerde accu zorgen dat de fiets een fantastische uitstraling heeft. Daarnaast zit je altijd comfortabel op de fiets. De geveerde voorvork vangt oneffenheden van het wegdek moeiteloos op, terwijl je met de verstelbare stuurpen de perfecte zithouding kunt aannemen. Naast het comfort, zorgt de 10-speed derailleurversnelling dat je licht en sportief trapt op de fiets.

Vyber Ride E1

De Vyber Ride E1 is een Smartbike waar je trost op mag zijn. Deze comfortabele Smartbike is uitgerust met een Vyber E-silence Comfort+ middenmotor met Direct Drive Technology. Krachtige en goed te doseren Shimano schijfremmen die werken op hydraulische oliedruk.

Nieuws en evenementen