De Litelok Go biedt maximale vergrendelingsflexibiliteit en groter bereik rond vaste objecten. Het heeft slechts 50% van het gewicht van vergelijkbare traditionele U-sloten en kettingen.

– Door verzekeringen erkend slot:  slot voor e-steps, fietsen en e-bikes
– Onafhankelijk geaccrediteerd: ART 2

– Perfect voor korte stops, zorgeloze koffiepauzes onderweg of tijdens het vervoer op de fietsendrager

 

De Litelok Go is verkrijgbaar vanaf €99,95

Ben je het zat om een traditioneel D- of U-slot rond een lantaarnpaal of groot vast object te plaatsen?  LITELOK GO buigt en is flexibel, waardoor meer vergrendelingsopties mogelijk zijn in vergelijking met traditionele stijve sloten, zodat je jouw vervoersmiddel kunt beveiligen waar je maar wilt.

LITELOK GO is tot 50% lichter dan andere D- of U-sloten, kettingen of gepantserde kabels van andere door verzekeringen goedgekeurde sloten. Met een gewicht van 641 gr.  zeg je vaarwel tegen het dragen van zware sloten. LITELOK GO biedt gemoedsrust zonder je te verzwaren.

LITELOK GO is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, waaronder onze gepatenteerde Boaflexicore-band van composietmateriaal, gemaakt van staal met hoge treksterkte en complexe polymeer, verbonden met een slothuis van geharde staallegering van ruimtevaartkwaliteit.

LITELOK GO

LICHTGEWICHT & VEILIG

Ideaal voor zowel e-steps als fietsen. Het is gemakkelijk mee te nemen terwijl je onderweg bent en biedt de lichtste, door een verzekering beoordeelde,  flexibele beveiliging. Perfect voor zorgeloze cafépauzes en lichtgewicht inpakken tijdens langere ritten.