Garmin Edge 1040

OPLADEN DOOR ZONNE-ENERGIE
Never stop cycling met de ultieme GPS-fietscomputer op zonne-energie waar je op kunt vertrouwen wanneer je hem het meest nodig hebt. Edge 1040 is klaar voor elke rit; van afgelegen, onverharde paden tot onvergetelijke klimtochten.

 

De Garmin Edge 1040 heeft een prijs van €599,99

Blijf doorgaan. Power Glass opladen via zonne-energie1 verlengt de levensduur van de batterij tot 42 minuten per uur in de batterijspaarstand.

Rijd verder, laad minder op. Met zonne-energie krijg je een batterijduur tot 45 uur bij veeleisend gebruik en tot 100 uur in de batterijspaarstand.

Nauwkeurig. Of het nu dichte begroeiing is of een drukbevolkte stad met hoge gebouwen: het is allemaal geen partij voor de nauwkeurigheid van de multi-band GNSS.

Je cycling ability en de koersvereisten geven je inzicht in je sterke en zwakke punten.

Fiets als een local met specifieke kaarten voor elk type rit.

Weet hoeveel brandstof je nog in je hebt met stamina-inzichten.

Voor meer informatie over de Garmin Edge 1040 klik hier!

Garmin Explore 2

DE WERELD LIGT VOOR JE OPEN
Zoek je een betrouwbare, gebruiksvriendelijke fietsnavigatie toestel? De Edge Explore 2 is er voor je wanneer je hem het meest nodig hebt. Dus ga op pad en ontdek nieuwe routes: de Edge heeft alles wat je nodig hebt.

 

De Garmin Explore 2 heeft een prijs van €299,99

Concentreer je op de rit: de Edge brengt je altijd weer thuis met fietsspecifieke navigatie.

Geen lege batterij meer doordat je een kaartenapp gebruikt. De Edge heeft een batterijduur van wel 16 uur bij intensief gebruik en maximaal 24 uur in de batterijspaarstand.

Stippel koersen uit met de Garmin Connect™ app, Strava, Komoot, Wikiloc en meer, en synchroniseer in een handomdraai met je Edge.

Fiets je met een compatibele e-bike? Je kunt vertrouwen op de Edge. Gebruik routebepaling voor de e-bike op basis van de batterijstatus, het ondersteuningsniveau en het bereik.

Blijf op de hoogte en in contact dankzij ongevallendetectie1 plus compatibiliteit met de Varia fietsradar.

Voor meer informatie over de Garmin Explore 2 klik hier!