Ze zijn er weer! De Bikers Vaderdagpakketten. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor jouw sportieve vader? Kies dan een van deze pakketten!

Loop binnen bij Bikers en vraag naar de pakketten!

Complete borstelset met 6 borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets.

Dit pakket heeft een prijs van €34,95

WCUP Energy Drink is een cafeïnevrije, koolhydraatrijke energie gel , die zorgt voor een aanvoer van snelle energie. Deze gel bevat een multi-level pallet aan enkelvoudige koolhydraten. De uiterst gebalanceerde suikerverhouding maakt hem perfect om tijdens het eerste deel van de inspanning te nemen. Door zijn handige hersluitbare dop doseer je makkelijk je inname.

Dit pakket heeft een prijs van €13,50

Voordeelverpakking van onze populairste sok. Lichtgewicht, Coolmax mesh heeft een  hoog ademend vermogen. Het maakt deze sokken ideaal om mee te fietsen in warme omstandigheden. Daarnaast is hij ook geschikt voor spinning en andere indoor activiteiten.

Dit pakket heeft een prijs van €24,95

Dit assortiment van 3Action Energy Bars bestaat uit zes verschillende Energy Bars. Dit zorgt ervoor dat je afwisseling hebt qua smaken, waardoor je elke rit opnieuw verrast wordt. De Energy Bars kunnen zowel vóór als tijdens een activiteit ingenomen worden of gebruikt worden als energierijke snack.

Dit pakket heeft een prijs van €10,50

De Fittner Touch & Go van U-Sport is een licht en compact massageapparaat waarmee je je spieren optimaal kunt verzorgen en behandelen. Het apparaat beschikt over vier snelhedenpercussies (korte stoten) waarmee je jezelf een effectieve vibratiemassage kan geven. Gebruik de Fittner Touch & Go voor het activeren van je spieren, het vergroten van je mobiliteit en het bevorderen van je herstel. De vier verwisselbare massagekoppen bieden een grote diversiteit aan massages en behandelingen, voor zowel grote als kleinere spiergroepen en spierknopen. De Fittner Touch & Go is het ideale compacte massageapparaat voor een aangename massagebehandeling, waar je ook bent!

Dit pakket heeft een prijs van €159,95

Compacte en draagbare compressor. Ideaal voor fietsbanden. Ook geschikt voor het oppompen van autobanden en ballen.
USB-oplaadbaar en drukmeter. Superhandig voor thuis én onderweg.

Dit pakket heeft een prijs van €69,95