Herinrichting Hoofdstraat Heeswijk-Dinther

Laatste update: Vanaf 7 Oktober worden de eerste leidingen ed vervangen in het weg gedeelte van onze winkel. Dit gebeurt aan de overkant van de straat dus onze winkel blijft normaal bereikbaar (vanaf de kant Dinther/Veghel), hou wel rekening met werkzaamheden en de werknemers.

De komende maanden zal de straat voor onze winkel volledig opnieuw heringericht gaan worden. De werkzaamheden zullen gaan duren tot en met februari 2021.

We zullen je continue op de hoogte houden over de veranderingen. Op dit moment is de straat afgesloten vanaf de richting Berlicum/Middelrode, maar je kunt onze winkel vanaf de kant Veghel gewoon bereiken. Dit zal tot het einde van dit jaar zo zijn en pas vanaf januari wordt aan fase 3 begonnen.

Het deel voor onze winkel. (zie afbeelding 1. 2)

Mocht de straat aan de voorkant niet begaanbaar zijn, dan kun je altijd vanaf de achterkant (Willebrordstraat) ons pand bereiken via de brandgang en stoep naast onze winkel. (zie afbeelding 3)

Uiteindelijk zal het resultaat mooi zijn en zal de weg ook een stuk veiliger worden, maar helaas zal dit wel gepaard gaan met enige overlast.

Voor meer informatie bel of mail ons gerust. 0143-291640 / info@bikers.nl

Met vriendelijke groet Team Bikers

Omleiding voor de auto´s

Omleiding voor fietsers

Bikers heeswijk brandweergang 1
brandgang route 2